2020-01-25 07:42

Compatibilitatea partenerilor, calculată prin intermediul NUMEROLOGIEI. Cum poți avea o relație fericită

 |  18:45
Compatibilitatea partenerilor, calculată prin intermediul NUMEROLOGIEI. Cum poți avea o relație fericită

Compabilitatea este considerată de mulţi secretul unei relaţii reuşite, fie ea de prietenie sau amoroasă. Nu doar potrivirea între zodii este importantă însă, ci şi cea între cifrele dominante pentru fiecare persoana.

Este cea mai rapidă abordare prin care: ne inţelegem capacitatea psihică şi emoţională şi cum putem gestiona anumite stări, înţelegem cu ce probleme ne confruntăm din punct de vedere al sănătăţii şi predispoziţia către anumite boli, înţelegem care este profesia cea mai potrivită şi în ce domeniu obţinem uşor rezultate, întelegem cum funcţionăm în relaţia de iubire şi în familie, înţelegem cum ne asumăm diverse responsabilităţi şi care este capacitatea noastră reală, înţelegem dacă avem capacitatea să obţinem succes financiar, vedem gradul de compatibilitate şi complementaritate cu partenerul de viaţă, cum ne influenţează persoanele din jur şi cum să gestionăm lipsa de energie, ni se clarifică destinul şi provocările karmice.

Modul în care se înțeleg partenerii dintr-o relație influențează starea de bine și viitorul acestora. O relație împlinită presupune o multitudine de ”ingrediente”, iar deseori iubirea, încrederea, situația materială, oricât de mult ar conta, nu asigură reușita absolută a unui cuplu. 

O relație este influențată și de caracterul partenerilor, de compatibilitatea caracteristicilor personale, a țelurilor după care fiecare își ghidează viața. Compatibilitatea în relație se poate determina cu ajutorul numerologiei. Numerologia este o sursă de cunoaștere a caracterului și a comportamentului oamenilor.

Din analiza numerologică vei întelege cum te-ai născut, din ce “aluat” eşti făcut şi cum îţi trăieşti viaţa pe pilot automat.  Cu siguranţă îţi va da răspunsuri RAPIDE despre: capacitatea de exprimare emoţională, capacitatea de sacrificiu şi iubire necondiţionată, nivelul dorinţei sexuale, nevoia stabilităţii financiare, răbdarea.

“Pe lângă aceste aspecte, mai sunt cel puţin 20 care vă impactează orice relaţie, fie că este vorba de relaţia de iubire, de prietenie, cu părinţii sau de afaceri. Pe lângă instinctele şi abilităţile cu care ne-am născut, s-au adăugat “cicatricile” experienţelor mai puţin plăcute de care poate am avut parte şi funcţionăm fără să constientizăm pe “pilot automat”. Aşa că acest proces de autocunoaştere, din care face parte şi NUMEROLOGIA, te va ajuta să-ţi TRĂIEŞTI viaţa, nu să te trăiască ea!”, afirmă Corina Stratulat, Numerolog şi Speaker Inspiraţional.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine