2019-11-21 01:12

Cum afli cine te spionează în secret pe Facebook

 |  15:57
Cum afli cine te spionează în secret pe Facebook

Cu toţii suntem curioşi cine sunt persoanele care ne vizitează cel mai des profilul, care dintre prieteni e interesat de activitatea noastră. Ei, bine, secretul s-a spulberat. Iată ce trebuie să faceţi.

Nu poti apela la acest truc in browserul Opera, asa ca opteaza pentru Internet Explorer, Mozilla sau Google Chrome.

1. Du-te pe pagina profilului tau, pe zona gri din stanga Timeline-ului si apasa click dreapta, alegand apoi optiunea „View Page Source”. Iti va aparea o noua fereastra, in care vei vedea o insiruire haotica de litere si cifre.

2. Apasa CTRL + F (functia „find” in browser) si scrie: „InitialChatFriendsList” (fara ghilimele). Iti va aparea o alta insiruire, de data aceasta de numere. Acelea sunt codurile atribuite profilelor de Facebook ale prietenilor care iti viziteaza pagina.

3. Copiaza fiecare numar (fara -0, -1, -2 sau -3 de la sfarsit, daca exista, si fara ghilimele) si du-te in fereastra cu profilul tau. Inlocuieste numele de profil din URL, imediat după / (de exemplu: www.facebook.com/12345667) cu numarul respectiv, si vei fi imediat redirectionat catre pagina prietenului in cauza. Codurile respective sunt puse in ordinea descrescatoare a vizitelor facute pe profilul tau, asa ca primul va fi al persoanei care iti urmareste cel mai des pagina, iar ultimul al persoanei care se uita cel mai rar la profilul tau (de exemplu, s-a uitat o data si atat), scrie divahair.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-26

In legatura cu acest articol...

SRI a lansat un nou serviciu: Recomandă filme cu spioni pe Facebook
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Dumnezeu e chivernisit Niște vremuri mai ciudate, acasă, la slujbă și în politică; ăștia chiar vor să șteargă pe jos cu Dacian! Super Lună şi Münchhausen Daum. Suficiente argumente ca, la ceas de seară cu ușa de la birou închisă, ba chiar și cu un vraf de cărți jos pe parchet, în dreptul ei, pentru întîrzierea unui acces de nevastă căzută în dizgrație, să cotrobăi pe alte profiluri feminine de pe Facebook. Cum e normal și necesar ochii fac prima selecție, da, dom’le, e chimie! Verific „dosarul”, corespunde, și mă pun pe cucerirea prin învăluire, cuvinte savante și citate în latină
17 Noi 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray