2020-02-26 21:44

Cum îți îngrijești PĂRUL pe timp de vară, așa încât SOARELE și umiditatea să nu-i răpească strălucirea

 |  01:58
Cum îți îngrijești PĂRUL pe timp de vară, așa încât SOARELE și umiditatea să nu-i răpească strălucirea

Când vine vara, ne bucurăm de tot ceea ce înseamnă ea: soare, mare, culoare, bronz. Și totul e minunat! Până când își face simțită prezența umiditatea din aer. Și… ne alegem cu bătăi de cap la propriu. Explicația? Umiditatea afectează în mod negativ majoritatea tipurilor de păr, crescând considerabil gradul de deteriorare al acestuia. Totodată, apa din aer predispune firul la rupere.

Este foarte important să-ți îngrijești părul, apelând la produse profesionale eficiente. Astfel, părul tău va fi plin de vitalitate și vigoare. O coamă sănătoasă va rezista mai bine în lupta cu umiditatea și cu efectelor acesteia asupra ei.

 Întreținere regulată

Vara, mai mult decât oricând, părul are nevoie permanent de regenerare. Aceasta se obține prin tunderea regulată a vârfurilor. De ce? Ca să previi ruperea și pătrunderea umezelii în interiorul firului de păr.

„Folosește întotdeauna un balsam potrivit. Produsul învaluie firul de par, îl protejează de acțiunea factorilor externi și îl face mai mătăsos și mai catifelat. Este tot ce-ți dorești într-o zi minunată de vară!”, ne recomandă specialistul Cătălin Șerban.

Uite așa, părul se va bucura de cea mai bună protecție și va străluci de sănătate.

 O vară colorată

Totodată, specialistul recomandă un produs must have pe timpul verii: un ulei care ajută părul în lupta cu soarele. „Pentru toate tipurile de păr, recomand un produs de hidratare cu uleiul de argan, vitamina E și pantenol. Acesta hidratează și reface structura firului de păr fără să-l încarce. În plus, oferă si protecție termică.“ , adaugă Cătălin Șerban din echipa Londa New Talent.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine