2019-05-26 03:07


Cum poți COAFA părul lipsit de VOLUM. De ce trebuie să ții cont dacă ai părul subțire și fin

 |  18:04
Cum poți COAFA părul lipsit de VOLUM. De ce trebuie să ții cont dacă ai părul subțire și fin

Atunci când ai părul subțire și fin, apelezi la orice truc magic care ar putea să aducă puțin volum coafurii tale. Care să îți dea un alt aer. Un nou look. Soluțiile pentru un astfel de păr există. ”Părul fin cere musai o etapă de styling primordial”, punctează specialistul Alina Rău. Un astfel de păr, nearanjat, ar arăta lipsit de energie și de vitalitate. Rezultatul? O stare de spirit low. Așa că ai grijă de aspectul părului tău. Urmează cei trei pași de stilizare a părului fin și vei bifa un look de succes.

Iată ce ai de făcut când coafezi un păr fin:

1. Tipul și cantitatea de produs

Produsul de styling trebuie ales cu grijă și aplicat în funcție de textura părului, de lungimea sa, dar și de look-ul dorit.  ”Folosește mai întâi puțin produs ca să vezi cum reacționează părul. Apoi, dacă e nevoie, mai adaugi. Această metoda îți oferă mai mult control asupra coafurii tale” explică Alina Rău.

2. Aplicarea produsului

Fii atentă: dacă vrei rezultate bune, atunci e important să distribui uniform produsele de styling. „Mai întâi, aplică produsul în palme și abia apoi în păr. Folosește un pieptene cu dinți rari ca să ajuți produsul să ajungă pe toată suprafața firelor. Acționează fără grabă pentru a reuși o distribuție uniformă” , susține specialistul.

3. Focus pe rădăcină

În cazul unui păr fin, focusul cade pe rădăcina părului. Aici trebuie insistat pentru a crea volum. Explicația? Această acțiune va ajuta la susținerea formei pe lungimi și vârfuri.

          


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-17

TAGURI: par fara volum, par fin, coafura volum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati