2020-01-21 02:47

Cum poți SLĂBI rapid făcând exerciții cardio cu BAROSUL

 |  00:41
Cum poți SLĂBI rapid făcând exerciții cardio cu BAROSUL

Unul din cele mai inedite, dar și mai eficiente, exerciții de tip cardio din cele mai noi antrenamente fără aparate, este cel care implică lovirea unei anvelope de tractor cu un baros, un ciocan de mari dimensiuni și îndeajuns de greu pentru a fi folosit cu lejeritate.

„Dacă îți dorești să dezvolți forța brută și puterea explozivă, nimic nu te ajută mai mult decât un antrenament cu barosul. Pe lângă beneficiile fizice, ai parte de un sentiment foarte plăcut și eliberator de stres când învârți și trântești barosul cât poți de tare. Scoate din tine ultima picătură de energie negativă și te face să te simți ca un supererou.

Exercițiile cu barosul de la Bodyshape pot fi folosite în cadrul un circuit de condiționare fizică sau separat, de sine stătătoare, pentru dezvoltarea forței explozive.

Pe lângă creșterea forței explozive, aceste exerciții ajută la creșterea stabilității încheieturii mâinii și la creșterea forței în antebrațe și la degete.

Aceste exerciții se execută folosind mișcări ample și articulații multiple, dezvoltând astfel agilitate, cordonare, viteză și concentrare mentală.

Când te antrenezi cu barosul este important să te concentrezi pe mișcarea de lovire (a unei anvelope de tractor de preferat), pentru că aceste mișcări dezvoltă anduranță în zone cheie ale corpului tău: spate, umeri, trapez, brațe și abdomen. De asemenea, poziția picioarelor este esențială; trebuie să pivotezi la exercițiile cu răsucire, apoi să te asiguri că picioarele sunt bine ancorate în sol pentru a avea o bună stabilitate.

Principalele beneficii ale exercițiilor cu barosul:

-          Îmbunătațesc capacitatea de lucru

-          Dezvoltă rezistența mușchilor

-          Dezvoltă forța abdomenului

-          Îmbunătațesc forța de strângere a degetelor

-          Ajută la arderea grăsimii

-          Dezvoltă forța întregului corp”, spune Flavius Ursachi, Head Coach la Bodyshape Transformation Centre şi dublu campion naţional de Culturism şi Fitness.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray