2019-05-26 20:16


Cum să faci FELICITĂRI frumoase de CRĂCIUN cu bani puțini

 |  00:03
Cum să faci FELICITĂRI frumoase de CRĂCIUN cu bani puțini

Se apropie Crăciunul, iar cele mai impresionante cadouri sunt, de cele mai multe ori, cele hand-made, realizate chiar de cel care le dăruiește. Au astfel o încărcătură sentimentală puternică și rămân în amintirea destinatarului mai mult timp decât orice obiect cumpărat din comerț.

Moș Crăciun:

Aveți nevoie de:

Carton alb

Vopsea roșie și crem

Biluțe de vată albe și roșii

Ochișori

Creion

Cariocă neagră

"Facem conturul de mânuță pe cartonul alb, apoi decupam cu grijă. Pictăm capul moșului într-o culoare cât mai apropiata de cea a pielii, apoi desenăm căciulița moșului. Punem o bucățică de vată pe post de păr și două mai mici pentru barbă. Peste barba așezăm o biluță roșie, ca nasul moșului într-o zi geroasăși punem una alba și la căciuliță. O lasăm la uscat și mai târziu putem sa scriem pe ea mesajul pentru persoana careia vrem să o oferim.", ne sfatuieste Ela Craciun.

Spiriduș

Carton alb

Vopsea verde, roz și crem

Biluțe de vată albe și roșii

Ochișori

Creion

Cariocă neagră

După ce am decupat mânuța, colorăm cu o culoare apropiată de cea a pielii partea de jos și degetul mare. Celelalte degetele le coloram cu verde și punem o bucățică de vată alba la baza lor și 3 biluțele albe în vârf, pentru a face o căciuliță. Lipim ochișorii și o bilă roșie pe post de nas, desenăm gura și îmbujorăm fața spiridușului cu puțin roz/roșu.

Ren:

Carton maro deschis și alb

Vopsea: Roșu, verde, galben, alb și albastru

Biluțle de vată albă

Ochișori

Creion

Cariocă neagră

Decupăm mai întâi forma de mânuță, apoi 4 beculețe pe care le coloram așa cum ne place. Le lipim pe degețele și apoi desenam cu negru un fir care să le unească. Punem ochișorii și o bila de vata roșie pentru a ilustra celebrul nas de Rudolf și apoi o lasăm să se usuce.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-12

TAGURI: felicitari de craciun, bani putini
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati