2019-12-07 09:15

Cum să prepari MURĂTURI ca să rămână tari / SECRETUL rețetei

 |  21:00
Cum să prepari MURĂTURI ca să rămână tari / SECRETUL rețetei

Muraturile care raman tari peste iarna sunt testul suprem pentru orice gospodina. In cele mai multe dintre cazuri, castravetii sau gogosarii murati in otet sau saramura se inmoaie si nu mai sunt crocanti, insa exista un secret pentru a reusi acest lucru.

REȚETĂ CASTRAVEȚI MURAȚI. INGREDIENTE:

 1 kg castraveți mici  mărar  1 căpăţâna usturoi  ardei iuţi  sare grunjoasa  1 litru oţet  1 lingură boabe de piper  1 lingură boabe de muștar  3 foi dafin

1.   Castraveţii se spală foarte bine înlaturând micii ţepi. Se pun într-un lighean încăpator cu straturi de sare grunjoasă. Se lasa așa de pe o zi pe alta.

2.   A doua zi se spală, se usucă și se pun în picioare în borcane, cu căţei de usturoi, ardei iuţi și mărar printre ei.

3.   Oţetul și condimentele se pun la fiert și se iau de pe foc după ce a dat în clocot, scrie Unica.ro. Se lasă sa devină călduţ.

4.   Se toarna peste castraveţi, se pun capace sau se leagă și se desfac peste o lună, cel puţin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray