2020-02-22 13:19

Cum să utilizezi corect o MASCĂ FACIALĂ

 |  00:09
Cum să utilizezi corect o MASCĂ FACIALĂ

Măștile faciale au devenit foarte populare în zilele noastre, cu o creştere spectaculoasă faţă de anii trecuţi. Nici nu e de mirare: sunt foarte uşor de utilizat, sunt potrivite pentru toate tipurile de ten şi dau rezultate foarte bune, în timp scurt.

„Măștile faciale sunt create pentru a fi folosite ocazional şi acasă. Pot fi aplicate o dată, de două sau chiar de trei ori pe săptămână, în funcţie de necesităţi. Ce rol au? Măștile faciale ajută  la estomparea problemelor cauzate de acnee. De asemenea, hidratează şi diminuează ridurile. Este foarte important ca măştile pe care le aplici acasă, să fie incluse într-o rutină completă de îngrijire.”, ne sfătuiește specialistul Nicoleta Ion.

Ritualul de pregătire al pielii înainte de aplicarea măștii:

    O mască se aplică doar pe o piele pregătită înainte.

    Cureți şi exfoliezi pielea de celulele moarte. În felul acesta produsele pentru hrănire vor pătrunde în profunzime, iar rezultatele vor fi mai bune.

    După exfoliere, poți face extracţii şi acasă, cu condiţia să respecți standardele de igienă. Ai grijă, să nu agresezi foarte tare pielea!

    De asemenea, timpul pentru extracţie nu ar trebui să depăşească 10 minute.

    Dintre produsele de hrănire poți alege: fiole concentrate, seruri sau creme.

    Masca se aplică la sfârşit, pentru a creşte permeabilitatea şi eficiența serurilor aplicate înainte. De regulă, aceasta trebuie să acționeze aproximativ 10-15 minute, după care se înlătură.

Urmează crema de protecţie, care încheie tratamentul facial!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine