2020-01-29 14:18

Cum scapi de CEARCĂNELE adânci cauzate de calculator

 |  18:36
Cum scapi de CEARCĂNELE adânci cauzate de calculator

Statisticile arată că petrecem din ce în ce mai multe ore în fața calculatorului și a ecranelor telefoanelor mobile. Acest obicei ne obosește privirea și afectează sănătatea și aspectul pielii din jurul ochilor. Prin urmare, din ce în ce mai mulți oameni constată că cearcănele se adâncesc de la un an la altul.

Cum produsele cosmetice din comerț nu pot combate întotdeauna acest efect, o soluție poate fi augmentare cu acid hialuronic.

“Foarte mulți oameni, indiferent de vârstă, se confruntă cu această problemă. Fie că cearcănele sunt ereditare, fie datorate înaintării în vârstă, soluția este de a umple volumul pierdut cu acid hialuronic. În acest mod, fața se întinde și se garantează astfel o reîntinerire de cel puțin 7-8 ani”, explică medicul estetician Iancu Morad.

Procedura de augmentare cu acid hialuronic este nedureroasă, nu implică riscuri și are rezultate spectaculoase, vizibile imediat.

“Folosim acid hialuronic, aceasta fiind o substanță naturală care se găsește în corp. Riscul de complicații este foarte scăzut. Este însă important și recomandat  să apelați de fiecare dată la un medic cu experiență. Tratamentul se desfășoară sub anestezie minimă. Folosim foarte puțin anestezic care este premixat în acidul hialuronic. Se folosește un ac puțin mai lat, astfel încât trauma țesutului este minimă. Procedura este una rapidă, nu durează mai mult de 10 minute, iar rezultatul este vizibil imediat”, explica medicul.

Efectul acestei intervenții este de lungă durată, acidul hialuronic injectat urmând a fi resorbit de organism într-o perioadă de până la 10 luni.

“Rezultatul se menține în jur de 8-10 luni, dar această perioadă poate să difere de la o persoană la alta, în funcție de organism”, adaugă esteticianul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine