2020-07-05 03:39

Cum te poate vindeca pisica de boală

 |  16:01
Cum te poate vindeca pisica de boală

Fără studii de specialitate, dar cu un câmp electromagnetic foarte puternic, pisicile simt când stăpânul lor este bolnav şi neutralizează undele negative emise de acesta.

De-a lungul timpului, medici şi cercetători din întreaga lumea au observat că, în familiile unde există animale de companie, atmosfera este mai senină, bolile sunt mai rare şi se vindecă mai repede, scrie ecomagazin.ro. Conform uneia dintre ipoteze, torsul ar fi sursa actiunii terapeutice a pisicilor.

Nu trebuie sa te miri daca o pisica ti se asaza in poala, daca stai intins pe pat, sau dupa cap, in zona cervicala. Pisica incearca sa se lipeasca de acea parte a corpului unde se afla organul bolnav si, dupa un timp, durerea se potoleste si omul se simte mai bine.

De asemenea, pisicile reduc starile de neliniste, calmeaza, trezesc sentimente de incredere, de optimism.

Sistemul cardiovascular pare a fi „specializarea” acestor patrupede. Pisicile sunt excelenti „cardiologi”, asa ca cei care sufera de hipertensiune, au trecut printr-un infarct sau accident cerebral li se recomanda sa tina mai des, in brate, o pisica. Din experienta s-a constatat ca prezenta in casa a unei pisici stabilizeaza tensiunea arteriala si la persoanele cu distonie neurovegetativa.

Conform observatiilor facute de cercetatorii americani, in cazul persoanelor care au pisici, riscul de a face un infarct scade cu 30-40%. Iubitorii de pisici spun ca favoritele lor diagnosticheaza intotdeauna corect starea de spirit si de sanatate a stapanului, se asaza pe pieptul lor si adesea previn chiar atacurile de cord.

Un alt efect uimitor al influentei pisicilor asupra organismului omului este imbunatatirea memoriei. Medicii au gasit urmatoarea explicatie: cea mai mare acumulare de puncte, care activeaza memoria, se afla in centrul palmei, aşa că mângaiaţi cât mai des câinele sau pisica.

Specialistii au mai observat ca aceste animale ajuta la reducerea mai rapida a febrei, in cazul persoanelor racite sau gripate, calmeaza senzatiile dureroase si chiar intaresc oasele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-30

In legatura cu acest articol...

Putin, surprins cu pisica în braţe

Prima pisică care va avea statuie de ceară
Parerea ta...

ASA E...
30 Sep 2015

Da-ți mai multe articole despre efectul animăluțelor astea! Sunt dulci, sunt mătăsoase, drăgăstoase, frumoase și tare nebune! Chiar și când îmbătrânesc sunt nemaipomenite! Ele - prin culcușire, tandrețe, iubire față de stăpân...în ciuda a ceea ce se spune despre ele...iar câinii prin iubirea, atașamentul total și chiar jertfirea pentru stăpân! Atât de tare mă îndurerează când văd oameni că urăsc, bat, schingiuiesc sau omoară ființele-astea, încât nu știu cine e animal, cine-i om! Sunt în asentimentul unui mare scriitor care-a spus că ”pe măsură ce cunosc mai bine oamenii, iubesc mai mult câinii”.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz