2019-10-23 15:55

De ce SE SPARG vasele de sânge pe picioare și cum pot fi tratate VENECTAZIILE

 |  21:29
De ce SE SPARG vasele de sânge pe picioare și cum pot fi tratate VENECTAZIILE

Vasele de sange sparte sau stelutele vasculare reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme care ne face sa ne ascundem picioarele. Femeile si barbatii deopotriva sunt afectati, desi primele cauta mai frecvent ajutor pentru rezolvarea problemei.

Vasele sparte superficiale apar fie din cauza unei fragilitati capilare, fie din cauza unor probleme mai serioase legate de o insuficienta venoasa, care determina si aparitia varicelor.

Vasele sparte sunt, in general, mostenite din familie, dar nu sunt incurabile: noile tehnologii de tratament cu laser transforma problema intr-o amintire. Pentru tratarea acestor vinisoare pe picioare este folosit laserul Sciton, care utilizeaza o tehnologie avansata, compatibila cu orice tip de piele, chiar si cu cea bronzata.

Indiferent de pozitionarea lor, in prezent exista tratament pentru vene sparte pe picioare sau in alte locuri cu rezultate foarte bune.

Venectaziile, cunoscute popular drept vinisoare pe picioare sau in alte zone, dau batai de cap tot mai multor femei, care se vad nevoite sa renunte la obiectele vestimentare preferate pentru a nu-si expune picioarele.

Platforma dispune de cel mai puternic sistem de racire integrat, ce realizeaza un control precis al temperaturii suprafetei epiteliale. Sistem avansat de emitere a razei laser se realizeaza prin intermediul unui brat articulat ce permite emiterea acesteia continuu, fara a fi distorsionata.

Laserul Sciton este folosit cu succes pentru tratarea unei game variate de probleme ale pielii, astfel incat frumusetea pe care ne-o dorim sa nu ramana doar un vis de neatins.

Pentru tratarea acestor vinisoare pe picioare, spre exemplu, este folosit Modulul ClearScan YAG™ al laserului Sciton, care utilizeaza o tehnologie avansata, compatibila cu orice tip de piele, chiar si cu cea bronzata. Lungimea de unda de 1064 nm a razei laser produce o incalzire selectiva a venelor pentru un rezultat clinic excelent in lipsa oricarei senzatii de disconfort. Astfel, inesteticele vene rosii dispar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray