2020-05-29 11:34

Dieta cu fructe de pădure. Ce presupune cea mai simplă metodă de slăbit!

 |  11:02
Dieta cu fructe de pădure. Ce presupune cea mai simplă metodă de slăbit!

Dieta cu fructe de pădure. Cea mai simplă metodă de slăbit presupune înlocuirea unei gustări dintre mesele principale cu o porţie de fructe de pădure.

Potrivit studiilor, atunci când oamenii înlocuiesc o gustare dulce cu o porţie de fructe de pădure cu acelaşi conţinut caloric vor consuma mult mai puţine calorii la următoarea masă, potrivit femalefirst.co.uk.

Reducerea caloriilor ar putea duce la o scădere cu circa 500 de grame pe lună a grăsimii corporale sau chiar mai mult, în situaţia în care oamenii urmează şi un program de exerciţii şi adoptă un regim alimentar sănătos.

"Studiul nostru a arătat că o gustare de după-amiază care constă într-un amestec de fructe de pădure scade aportul de energie în timpul cinei. Este o metodă simplă care poate ajuta oamenii să-şi controleze şi să scadă în greutate", a declarat doctorul Lewis James de la School of Sport, Exercise and Health Sciences din cadrul Loughborough University.

"Există o serie de beneficii de sănătate potenţiale legate de consumul de fructe de pădure, dar este pentru prima dată când consumul acestora s-a dovedit a reduce cantitatea de mâncare de la următoarea masă. Acest efect ar putea ajuta la pierderea în greutate fără mare efort şi fără a simţi chiar", a completat specialistul. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine