2020-05-25 15:16

EPILAREA DEFINITIVĂ, modă sau necesitate? Ce spun specialiștii

 |  08:00
EPILAREA DEFINITIVĂ, modă sau necesitate? Ce spun specialiștii

Epilarea definitivă este soluţia la care poţi apela pentru a scăpa de părul nedorit, dar pentru a păstra şi mai mult timp liber pentru tine. Rapidă şi eficientă, epilarea definitivă este o procedură cosmetică extrem de căutată în saloanele de specialitate. Asta pentru că te ajută să arăţi mai bine şi să ai o piele fină şi catifelată în orice moment.

Avantajele epilării definitive:

se poate trata orice zonă a corpului; tratamentul se poate face pe tot parcursul anului, şi este eficient inclusiv pe pielea bronzată; parametrii de tratament se setează în funcţie de fototipul pielii şi sensibilitatea fiecărei persoane, fără a exista riscuri; procedura este nedureroasă şi confortabilă, datorită sistemului de răcire “crystal freeze”, tratamentul complet de epilare laser este mai economic decât epilarea cu ceară;

Primele rezultate apar de obicei la două săptămâni după prima şedinţă. Totuşi, pentru ca procedura să aibă efectul dorit, părul să fie eliminat complet şi împiedicat să mai crească, specialiştii indică faptul că trebuie urmate până la 4-8 şedinţe, plus 1 – 2 şedinţe pe an, pentru menţinerea rezultatelor.

Rezultatele pot fi diferite, de la persoană la persoană, acestea fiind vizibile în general după 6-10 şedinţe (în funcţie de zona tratată, fototipul pielii, culoarea părului, etc).  Şedinţele se efectuează la un interval de 4 săptămâni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine