2019-10-15 17:23

Extensiile de păr, AVANTAJE și DEZAVANTAJE

 |  01:05
Extensiile de păr, AVANTAJE și DEZAVANTAJE

Extensiile de păr reprezintă o opțiune atunci când părul tău nu este suficient de lung pe cât ți l-ai dori ori suficient de des. În saloanele de înfrumusețare există o gamă largă de astfel de accesorii, realizate, de preferință, din păr natural, de diverse lungimi ori culori. Extensiile necesită însă o îngrijire foarte atentă și, evident, și un buget de investit. Hairstylistul Cristi Pascu ne explică într-o scurtă înregistrare video care sunt avantajele și dezvavantajele unor astfel de accesorii, fie că vorbim de extensii de o seară sau extensii permanente.

"Extensiile de păr sunt folosite în primul rând atunci când ai nevoie ca părul tău să aibă mai mult volum și apoi să fie mai lung. Cel mai mare avantaj este astfel că nu trebuie să mai aștepți un an să îți crească părul pe cât îți dorești și, bineînțeles, să ai volumul pe care nu l-ai obține decât la salon.

Extensiile de o zi sunt senzaționale pentru că te pot ajuta să ai un look spectaculos la un eveniment, însă țin doar 24 de ore. Se prind cu un clips și țin strict pentru ziua respectivă. Apoi le dăm jos ușor, iar părul natural nu este afectat în niciun fel.

Extensiile permamente necesită timp și buget pentru întreținerea lor. Trebuie să vă spălați doar la coafor pentru a nu afecta sistemul de prindere. Părul arată însă tot timpul magnific.

Cel de-al treilea avantaj este că poți avea culoarea pe care ți-o dorești fără să îți agresezi părul. Poți avea, de exemplu, rădăcini închise cu vârfuri blonde sau albe.

Te poți coafa cât de des dorești, chiar și de trei ori pe zi, cu ondulatorul, cu placa, cu fohenul, cu tot ce îți dorești fără ca părul tău să fie distrus. Chiar dacă se tocesc vârfurile sau sunt afectate câteva fire, sunt doar extensii pe care le tunzi, iar părul tău devine impecabil", declară Cristi Pascu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray