2020-07-10 17:21

Fagurele de miere - izvor de imunitate pentru organism

 |  20:30
Fagurele de miere - izvor de imunitate pentru organism

Dăm zi de zi sute de lei cumpărând medicamente pentru imunitate și, din păcate, cheltuim apoi enorm pentru a combate răceala. Natura ne oferă o variantă mult mai convenabilă: fagurele de miere.

Fagurele de miere contine compusi utili care sunt prezenti in toate celelalte produse apicole la un loc. Fagurele de miere are efecte pozitive asupra cailor respiratorii. Deoarece bolile cailor respiratorii sunt legate de tulburarea metabolismului si lipsei unor nutrienti, acest produs aduce intreg aportul de nutrienti de care este nevoie pentru a face fata oricaror boli, scrie secretele.com.

Fagurele de miere este un instrument excelent pentru tratarea racelilor. Se recomanda să se mestece fagure de miere timp de o ora in fiecare zi. Dupa mestecare, ceara rezultata se poate arunca, sau se poate inghiti, aceasta fiind destul de benefica in cazul bolilor de stomac. Faceti tratamentul timp de 3-4 zile pana cand raceala va fi eliminata.

Cea mai buna modalitate de intarire a organismului cu fagure de miere, este mestecarea unui fagure zilnic cate 30 de minute, timp de 30 de zile, de maxim 2 ori pe an. Este de preferat sa se faca acest tratament de intarire a organismului inainte de sezonul rece cat si la terminarea lui.

S-a demonstrat faptul ca persoanele care au consumat regulat faguri de miere, inca din copilarie, destul de rar au suferit de boli. Fagurii de miere mestecati zilnic vor intari imunitatea cailor respiratorii , lucru ce va dura cel putin patru ani.

Mestecatul fagurilor de miere este recomandat persoanelor care sufera de parodontita si sangerare gingivala. De asemenea, acest produs este foarte benefic atunci cand vine vorba de consolidarea gingiilor si eliminarea tartrului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz