2020-07-09 14:59

Idei de COAFURI SIMPLE pentru petrecerile verii

 |  17:27
Idei de COAFURI SIMPLE pentru petrecerile verii

E vară, iar petrecerile în aer liber sunt parte din ea. Fie că pleci în vacanță, fie că ieși la o piscină, pe malul mării, pe puntea unui vas sau la un cocktail, toate au în comun: distracția! Și nu vrei să treci neobservată, nu-i așa? Și pentru asta ai toate motivele să te afli mereu în căutarea unei coafuri ideale.

Ce alegi? Păr scurt sau lung, bucle, coc sau împletituri?

„Indiferent de ocazia pentru care alegi coafura, nu uita să ții cont de locul în care te afli, îmbrăcăminte, textură, lungimea părului, forma feței și nu în ultimul rând, de înălțimea ta. Apoi, oferta de coafuri e generoasă. Trebuie doar să te decizi din nenumăratele opțiuni pe care le ai la îndemână! Însă, nu exagera, păstrează o doză de natural”, recomandă hairstylistul Emese Kelemen.  Când crește numărul gradelor în termometru, părul devine mai dificil de controlat. Dar nu și imposibil. „O coafură de petrecere foarte populară  este cocul realizat din bucle lejere. Atunci când nu vrei să îți strângi părul în totalitate, poți opta pentru o împletitură lejeră, pe o parte. Accesoriile sunt foarte importante, iar vara te poți juca cu acestea în fel și chip. O pereche de cercei lungi sau accesoriile speciale îți vor evidenția coafura. Condiția e să nu exagerezi. Altfel, vei obține un efect încărcat, departe de ce ți-ai dorit”, adaugă specialistul. Uneori este nevoie doar de puțin pentru un efect de impact: o coadă de cal, simplă sau completată de o eșarfă, pentru a da o notă personală coafurii.

Acestor cocuri jucăușe li se adaugă coafurile de tip „boho", ce au la bază împletiturile, părul ondulat și prins foarte lejer. „Atunci când cadrul, ținuta sau atitudinea persoanei permit, recomand coafurile îndrăznețe, extravagante, cu elemente de tip: păr creponat, extra volum sau aplicații de accesorii.“, adaugă Emese Kelemen.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz