2020-02-18 20:52

IMPLANTUL FESIER cu silicon, una dintre cele mai populare intervenții estetice la momentul actual / EFECTE SECUNDARE

 |  00:41
IMPLANTUL FESIER cu silicon, una dintre cele mai populare intervenții estetice la momentul actual / EFECTE SECUNDARE

Considerată multă vreme o intervenție tabu, implantul fesier câștigă teren și devine, încet și sigur, una dintre cele mai în vogă intervenții estetice. Din ce în ce mai multe doamne și domnișoare își doresc un posterior perfect rotund, ferm, care să le ofere feminitate și sex-appeal.

În special având și ca reper faptul că, peste Ocean, cele mai apreciate vedete pe social media își expun cu mândrie o astfel de siluetă voluptoasă.

Inovațile tehnologiei fac ca această procedură să se desfășoare acum foarte ușor, cu rezultate spectaculoase și de lungă durata, timp de recuperare minim și fără dureri mari.

“Implantul fesier cu silicon este o procedură ce ține de chirurgia estetică și are menirea de a remodela și augumenta zona posteriorului. Intervenția chirurgicală se desfășoară sub anestezie generală, iar incizia se realizează interfesier, pentru a nu lăsa cicatrici vizibile. După ce este creat un “buzunar” submuscular sau supramuscular se inserează implanturile fesiere. Cea mai des întâlnită metodă de amplasare a acestuia este cea submusculară”, spune medicul estetician Iancu Morad.

Intervenția durează aproximativ două ore, iar ulterior se recomandă câteva zile de repaos.

“Femeile care au slăbit mult sau cele care au fesele plate și neatrăgătoare sunt cele care își doresc cel mai mult un posterior mai generos și mai armonios. A existat de-a lungul timpului o reticență din partea acestora în a urma acest tip de intervenție, din teamă și lipsă de informare concretă. De cele mai multe ori, le-a fost teamă fie de durere, fie de efecte secundare. Acum însă lucrurile de schimbă, iar implantul fesier cu silicon devine o procedură tot mai cerută mulțumită și avansului tehnologiei. Operația se desfășoară rapid, durează doar două ore. În primele zile după intervenție pot apărea mici dureri, amorțeală sau vânătai, care sunt însă normale. În primele zile recomand repaos la pat, iar apoi activitățile zilnice pot fi reluate. Recomand și evitarea exercițiilor fizice solicitante în primele două luni de la operație”, explică medicul.

Efectele secundare ce constă în deplasarea sau spargerea pungilor cu silicon sunt puțin probabile dacă pacienta respectă ca la carte indicațiile medicului estetician.

“Orice intervenție chirurgicală este supusă unor riscuri. Pentru ca ele să fie minime, pacienta trebuie să respecte cu strictețe recomăndarile medicului. Efectele operației se văd imediat și sunt îndelungate, iar implantul cu silicon este cea mai bună metodă pe care o recomand pentru remodelarea acestei zone. În cazul în care pacienta va dori să renunțe la implanturi în timp, atunci acest lucru este posibil și este simplu și constă  într-o intervenție de scurtă durată”, mai spune medicul estetician.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine