2019-10-15 16:53

Ingrediente INEDITE în 24K, pizza de 2.000 de dolari

 |  09:39
Ingrediente INEDITE în 24K, pizza de 2.000 de dolari

Inspirat de stralucirea Wall Street, Braulio Bunay, bucătarul şef de la Industry Kitchen, un restaurant din New York, a gatit pizza 24K, care costa 2.000 de dolari si contine trufe franţuzeşti, caviar din Marea Caspică, brânză albastră Stilton din Anglia, foie gras şi frunze din aur comestibil.

Braulio Bunay, cel care a "copt" ideea ineditului preparat, relatează povestea acestei extravagante pizza: "Inspiraţia a venit din atmosfera districtului financiar new yorkez, aflat chiar lângă uşa noastră. Zona atrage oameni din toată lumea, aşa că am vrut să creez un preparat care să onoreze acest fapt. Toate ingredientele provin din zone specifice, faimoase pentru aceste produse. Am ales să transform cunoscuta pizza într-un produs de lux, pentru că oamenii nu văd de obicei bogăţia în acest fel de mâncare. Dar aici la Industry Kitchen, luăm pizza foarte în serios, de exemplu, aluatul nostru stă la dospit 48 de ore înainte de a ajunge în cuptor."

10% din banii proveniţi din vânzarea 24k Pizza merg la City Harvest, centrul care furnizează mâncare nevoiaşilor din New York, precizează gustarte.ro, citat de Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23

Mai multe imagini:
Ingrediente INEDITE în 24K, pizza de 2.000 de dolari
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray