2019-10-17 11:45

Ingredientele care îți PROTEJEAZĂ PIELEA de soare

 |  15:58
Ingredientele care îți PROTEJEAZĂ PIELEA de soare

Există așa ceva? Există vitamine si ingrediente care te pot ajuta să îți protejezi pielea de razele soarelui? Ei bine, da. Desigur, nu în stare naturală, însă ele pot fi regăsite în compoziția unor cosmetice certificate BIO.

Vitamine si ingrediente care barează soarele

Pruna Kakadu Acerola Vitamina C

Sunt doar trei ingrediente minune, care barează soarele. Acestea se reunesc într-un complex vitaminic puternic care vine să îi ofere pielii o puternică sursă de vitamine. Extractul de Pruna Kakadu este bogat în vitamina C, obţinută prin procesul de osmoză.

Ceaiul alungă radicalii liberi

Știai că polifenolii care se găsesc în ceai ajută la prevenirea formării radicalilor liberi? Și unde mai pui că aceștia exercită un efect protector împotriva nocivelor raze UVA.

Ceaiul, indiferent că e roșu, alb sau verde, aduce pielii un aport de minerale și antioxidanți care face pielea mai fină și mai fermă. Ei bine, produsele solare Naturys Sun conțin un mix între cele trei tipuri de ceai.

Uleiuri prețioase

Uleiul de arganorganic eliberează antioxidanţi puternici pentru o protecție suplimentară, remineralizează pielea, o hrănește și îi un aspect neted și suplu; Untul de Shea exercită o funcţie nutritivă, de tonifiere și o acțiune emolientă. Complex Anti-îmbătrânire - produs prin combinarea uleiului de măsline, a coriandrului și a piperului negru efectuează o acțiune de blocare radicalilor liberi care sunt stimulaţi de expunerea la soare.

Filtre solare fizice

Produsele de protecție solară naturys Sun folosesc exclusiv filtre solare fizice, cum ar fi Dioxidul de Titan şi Oxidul de Titan. Acestea permit o protecție activă și în condiţii de siguranţă.

Textura produselor este ușoară și fluidă, uşor de aplicat, potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și cele mai sensibile.

Cocktailul de vitamine prezente în aceste produse de protecţie solară, pe lîngă protecţia solară pe care o oferă în condiţii de siguranţă, acestea au şi funcţia de a hrăni şi hidrata pielea, lasand-o proaspătă şi catifelată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray