2020-02-28 23:47

ÎȚI VOPSEȘTI PĂRUL? Iată cum să-l îngrijești în 3 pași!

 |  15:27
ÎȚI VOPSEȘTI PĂRUL? Iată cum să-l îngrijești în 3 pași!

Un păr vopsit înseamnă un păr strălucitor. Un păr vibrant, fermecător. În același timp, acest tip de păr are și nevoi speciale. „Frumusețea lui se păstrează cu produse de întreținere dedicate. Șampon, conditioner și mască, toate adaptate structurii firului de păr. Ce rol are fiecare? Să mențină culoarea și strălucirea părului.”, spune hairstylistul Vali Sava.

După șamponare, clătește bine părul și aplică conditioner (dacă părul este fin) sau mască (pentru părul cu fir mai gros).

Nu știi care e diferența între cele două produse și acțiunea acestora? Iată și explicațiile specialistului: „în cazul conditionerului (balsam), nu e nevoie de durată de acționare îndelungată, acesta fiind un tratament expres. În schimb, pentru mască, aceasta are nevoie să stea 5-10 minute pe păr, pentru că este mai consistentă și mai puternică ca și concentrație de substanțe active.”, adaugă hairstylistul.

Musai hidratare!

            Un al treilea pas, extrem de important, este hidratarea firului de păr. Așadar, „doamnelor, nu exagerați cu placa! Pe lângă faptul că usucă părul, folosirea în exces a plăcii de păr duce la pierderea pigmenților din păr. Rezultatul? Părul devine mat, inexpresiv și casant.”, adaugă Vali Sava.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine