2019-08-25 16:44

LOVITURA CU BAROSUL, un nou tip de antrenament cardio. Ce grupe de mușchi antrenează

 |  18:49
LOVITURA CU BAROSUL, un nou tip de antrenament cardio. Ce grupe de mușchi antrenează

Unul din cele mai inedite, dar și mai eficiente, exerciții de tip cardio din cele mai noi antrenamente fără aparate, este cel care implică lovirea unei anvelope de tractor cu un baros, un ciocan de mari dimensiuni și îndeajuns de greu pentru a fi folosit cu lejeritate.

Acest tip de exercițiu este printre cele mai populare printre cei care au slăbit și și-au definit silueta.

Dacă îți dorești să dezvolți forța brută și puterea explozivă, nimic nu te ajută mai mult decât un antrenament cu barosul. Pe lângă beneficiile fizice, ai parte de un sentiment foarte plăcut și eliberator de stres când învârți și trântești barosul cât poți de tare. Scoate din tine ultima picătură de energie negativă și te face să te simți ca un supererou.

Exercițiile cu barosul pot fi folosite în cadrul un circuit de condiționare fizică sau separat, de sine stătătoare, pentru dezvoltarea forței explozive.

Pe lângă creșterea forței explozive, aceste exerciții ajută la creșterea stabilității încheieturii mâinii și la creșterea forței în antebrațe și la degete.

Aceste exerciții se execută folosind mișcări ample și articulații multiple, dezvoltând astfel agilitate, cordonare, viteză și concentrare mentală.

Când te antrenezi cu barosul este important să te concentrezi pe mișcarea de lovire (a unei anvelope de tractor de preferat), pentru că aceste mișcări dezvoltă anduranță în zone cheie ale corpului tău: spate, umeri, trapez, brațe și abdomen. De asemenea, poziția picioarelor este esențială; trebuie să pivotezi la exercițiile cu răsucire, apoi să te asiguri că picioarele sunt bine ancorate în sol pentru a avea o bună stabilitate.

Principalele beneficii ale exercițiilor cu barosul:

-          Îmbunătațesc capacitatea de lucru

-          Dezvoltă rezistența mușchilor

-          Dezvoltă forța abdomenului

-          Îmbunătațesc forța de strângere a degetelor

-          Ajută la arderea grăsimii

-          Dezvoltă forța întregului corp”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Mușchii Turciei În nebunia generală provocată de războiul civil din Siria, de multitudinea de grupările care se luptă cu forțele regimului Al-Assad dar și cu Statul Islamic, iată că Turcia doboară un avion rusesc sub pretextul că i-a încălcat spațiul aerian. Pare un gest de iresponsabili, mai degrabă decât „responsabili oficiali”, cum li se spune celor ce au luat decizia să fie doborât un avion ce nu reprezenta practic niciun pericol pentru țara lor
24 Noi 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray