2020-07-14 06:28

Madagascarul a găsit "leacul minune" pentru COVID-19: ZERO morți până acum

 |  01:05
Madagascarul a găsit "leacul minune" pentru COVID-19: ZERO morți până acum

Soldații malgași, în uniformă, dar neînarmați, merg încet din ușă în ușă pe aleile capitalei Antananarivo în cadrul programului de distribuire gratuită către locuitori a unui ceai din plante folosite in trecut pentru tratarea malariei.

Această băutură, ”proiectată” de Institutul Madagascar pentru Cercetări Aplicate (Imra), este preparată din salvie, o plantă cu eficacitate dovedită împotriva malariei, scrie AFP.

"Am făcut teste, două persoane sunt acum vindecate de acest tratament", a spus presedintele Rajoelina. "Acest ceai din plante produce rezultate în șapte zile (...). Putem schimba istoria întregii lumi", a spus el.

Marți, a fost rândul soldaților să apere eficacitatea băuturii pe un național de televiziune, de data aceasta acordându-i calități nu de vindecare, ci de prevenire, citeaza hotnews.ro.

„Nu există o cură directă pentru coronavirus”, a spus un medic al armatei, colonelul Willy Ratovondrainy. "Dar singura soluție de până acum este consolidarea imunității. Și acest remediu tradițional întărește imunitatea", a insistat el.

Totodata, Institutul malgaș de cercetare aplicată a dezvolat medicamentul Covid-Organics, care conține artemisia. Aceasta este o plantă asemănătoare ferigii și pe care chinezii au cultivat-o pentru a lupta împotriva malariei.

Evident, Organizația Mondială a Sănătății a cerut ca medicamentul să fie scos de pe piață.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz