2019-07-22 08:35

Mergi la ROMA? Ai grijă, sunt REGULI noi pentru turiști! / Ce nu ai voie să faci în Orașul Etern

 |  19:55
Mergi la ROMA? Ai grijă, sunt REGULI noi pentru turiști! / Ce nu ai voie să faci în Orașul Etern

Dacă ai de gans să vizitezi Roma, ai grija pentru ca au fost implementate noile reguli privind activitatea turiştilor. Astfel, în Orașul Etern sunt interzise diverse lucruri, de la băutul din fântânile publice, până la afişarea în public fără tricou sau săritul în fântâni.

Autorităţile italiene au interzis şi mâncatul gustărilor în locuri publice şi lovirea treptelor cu geamantane sau trolere, cu precădere cele ale monumentelor istorice precum Treptele Spaniole. 

1. Băutul apei de la fântânile publice - se recomandă folosirea metodei romane: amplasarea unui deget la nivelul tâşitorii astfel încât să se formee un arc de apă, deci nu atingerea acestora cu gura, potrivit Mediafax.

2. Mâncatul în locurile publice - aveţi grijă la murdărirea mediului înconjurător, mai ales că mulţi turişti au vărsat sosuri sau mozzarella pe monumente istorice sau pe marmură.

3. Cântatul la instrumente - este interzis în mijloacele de transport public, relatează traveller.com

Turiştii care vor încălca regurile vor fi pedepsiţi prin interzicerea vizitării zonei în care au săvârşit „infracţiunea”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Ineditele rețete baltice de atragere a turiștilor străini Insipidul ministru al Turismului de la noi, inginerul silvic Bogdan Trif, a anunțat că, anul trecut, România a cheltuit pentru participarea la 20 de manifestări expoziționale internaționale suma de 7.799.336,95 de lei, ceea ce a însemnat circa 1.700.000 de euro
15 Iul 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray