2020-01-21 20:06

MESAJE DE 1 MARTIE 2019: Cele mai frumoase urări de mărţişor

 |  23:20
MESAJE DE 1 MARTIE 2019: Cele mai frumoase urări de mărţişor

Mesaje frumoase de 1 Martie. 1 Martie este prilejul perfect pentru a-ţi demonstra sentimentele pe care le ai faţă de iubită, mama, prietene, soră sau orice altă femeie din viaţa ta. Mai jos, am selectat pentru voi mesaje frumoase de 1 Martie.

MESAJE DE MĂRŢIŞOR. Mesaje, urări, felicitări şi sms-uri, mai jos găsiţi câteva sugestii care v-ar putea fi de folos de 1 Martie:

MESAJE DE 1 MARTIE. O primăvară cu multă bucurie şi linişte în suflet!

Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită!

Un mic mărţişor şi un ghiocel îţi dăruiesc, ca să ştii că a venit primăvara. E timpul să zâmbeşti!

O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.

  MESAJE DE 1 MARTIE. Am trimis la ţine, în zbor. Un mesaj de mărţişor Sănătate, fericire La Mulţi Ani şi numai bine! Îţi doresc o primăvară minunată, cu multe realizări! O primăvară plină de surâs!

Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara.

Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!

Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul sau un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvară. MESAJE DE 1 MARTIE. Fie ca Mărţişorul să-ţi aducă primăvară în suflet! La mulţi ani! Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănătate, un ghiocel de noroc, o rază de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău. Firul alb e sănătate, Cel roşu, posperitate. Amândouă, împreună, Formează o cununa de succes şi voie bună. MESAJE DE 1 MARTIE. În sufletul tău să fie mereu primăvară şi norocul să apară precum ghioceii! Pe poiana amorţită Soarele vâslea uşor, Şi din iarbă vestejită A ieşit un mărţişor! Lumina, viaţă şi mult dor Să primiţi de mărţişor! MESAJE DE 1 MARTIE. Îţi doresc un 1 Martie fericit şi o primăvară care să îţi înflorească întregul an. Fie că primăvară ce bate la uşa să îţi învăluie dimineţile cu parfum de lăcrămioare. La mulţi ani de mărţişor! MESAJE DE 1 MARTIE. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită! Priveşte în jurul tău, comunica... zâmbeşte... visează... Primeşte un Mărţişor! Un mărţişor virtual purtător de sentimente 100% veritabile. Te iubesc. La mulţi ani de mărţişor!

MESAJE DE 1 MARTIE. În prag de Primăvară, Mărţişorul să alunge spiritele rele şi să-ţi umple sufletul de bucurie şi speranţa. De sub zăpadă a răsărit un ghiocel şi mi-a şoptit ceva la ureche: A sosit primăvară! Primăvară în suflet mereu şi noi oportunităţi să pară precum ghioceii. O primăvară însorită! MESAJE DE 1 MARTIE. Tu să rămâi mereu ca o primăvară, ca o ciocârlie în înaltul cerului, ca o lăcrămioara… Un gând bun şi un zâmbet din tot sufletul, un mărţişor care să-ţi aducă în suflet primăvară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray