2020-05-25 15:15

MESAJE de VALENTINES DAY. Cele mai ROMANTICE mesaje și amuzante urări pentru îndrăgostiţi

 |  00:39
MESAJE de VALENTINES DAY. Cele mai ROMANTICE mesaje și amuzante urări pentru îndrăgostiţi

Pe 14 februarie, iubirea nu pluteste doar in aer, ci si in mesageria telefoanelor, a mailurilor sau a cutiilor de scrisori, pentru nostalgici. Chiar dacă Valentine's Day nu este o sărbătoare românească, milioane de tineri din țara noastră nu vor pierde ocazia să le facă un cadou persoanei iubite sau, de ce nu, să o impresioneze cu un mesaj romantic, siropos, amuzant sau cu un citat celebru.

Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viaţa? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama că pentru mine tu eşti viaţa!

Nu îţi voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese... Îţi voi spune doar că TE IUBESC mai mult decât orice.

Te-am cunoscut în clipe grele,/ Când sufletul mi-era pustiu,/ Şi m-am îndrăgostit de tine,/ Fără să vreau, fără să ştiu.

M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inimă şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogat sunt!

Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii cădeau uşor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi şi, chiar dacă soarta ne va despărţi, iubirea noastră va sta acolo sus, scrisă într-o stea.

Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seama ce mult însemni pentru mine!

Într-o noapte o stea m-a intrebat: "De ce nu o laşi dacă te face să plângi?" I-am răspuns: "Stea, tu ţi-ai părăsi cerul?"

Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tau, te-aş strânge în braţe şi aş spune "Uite: asta".

Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!

Oricât de speciale ar fi cuvintele, nici măcar nu pot începe să-ţi spună despre toata dragostea pe care ţi-o port în suflet.

Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!

Subsemnata, adică eu, declar că din accidentul de ciocnire pe care l-am avut când te-am cunoscut m-am ales cu inima frântă şi am rămas privind în gol cu ochii căzuţi în gură. Ca urmare a acestui accident m-am îndragostit total şi iremediabil de tine. Te iubesc! - citeaza Mediafax

Gândeşte-te la cel mai dulce lucru, înmulţeşte-l cu infinit, adună o eternitate şi vei şti cât de mult te iubesc.

Ce mesaje amuzante puteți trimite:

    Chiar dacă am tuse, durere-n gât, frisoane şi stări de oboaseală, cu sau fara gripă porcină...dragostea pentru tine mă bagă-n boală.

    Crezi în dragoste la prima vedere sau e nevoie să mai trec o dată pe lângă tine?

    Voi merge alături de tine pe stradă cu o condiţie: ascunde-ţi aripile pentru ca lumea să nu ştie că eşti îngerul meu!

    Sunt 6 miliarde de oameni în lumea asta. Nu ştiu de ce-ţi dau ţie mesaje. Poate pentru că 5.999.999.999 de oameni nu te pot înlocui!

    Picioarele tale sunt obosite? Pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua.

    Sunt un poliţist şi te arestez pentru că eşti tu. E ilegal să fii atât de frumoasă şi sexy. Sentinţa este închisoare pe viaţă în inima mea.

    Buzele tale par să se simtă singure. N-ar vrea sa le întâlnească pe ale mele?

    Mi-e frică să merg cu maşina când sunt cu tine. Pentru că alături de tine sunt beat de fericire şi ar putea să-mi ia permisul.

    Sunt la dietă, aşa că de Valentine's Day poţi să-mi cumperi bijuterii în loc de bomboane de ciocolată. Te iubesc!

    O bomboană îi spune unei ciocolate: "Ce dulci suntem!", iar ciocolata îi spune: "Noi, dulci? S-o vezi pe fata care citeşte acest mesaj!"

    Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiţilor să încercăm o poziţie nouă. Eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere şi voi butona telecomanda, iar tu poţi să treci la călcat rufele.

    Dragostea e ca: Nokia - Connecting people, Samsung - Everyone is invited, Nike - Just do it!, Pepsi - Ask for more, şi ca tine – too good to be true!

    Pentru un sărut tastează 1, pentru o îmbrăţişare tastează 2, pentru clipe de neuitat tastează 3, iar pentru toate astea... tastează numărul meu.

    160 de caractere nu-mi sunt de ajuns să-mi exprim dragostea, aşa că restul va trebui să ţi-l imaginezi.

 Telefonul meu funcţionează cu dragoste. De când te-am cunoscut nu s-a oprit niciodată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine