2020-01-21 01:43

NĂMOLUL sapropelic, un posibil leac pentru INFERTILITATE. Unde se găsește în România

 |  15:20
NĂMOLUL sapropelic, un posibil leac pentru INFERTILITATE. Unde se găsește în România

Studiile arata ca namolul terapeutic, care provine din surse nepoluate sau contaminate, este antiinflamator, vasodilatator si stimuleaza hormonal si poate fi raspunsul pentru incercarile esuate de a avea un copil.

”Prin continutul ridicat de sare, apa si namolul sapropelic extrase din Lacul Ursu au efect antiinflamator, resorbtiv si biotrofic, prin urmare dilata trompele uterine prin resorbtia lichidului intercelular secundar anexitelor repetate, inmoaie aderentele prezente de regula in bolile inflamatorii pelvine, activeaza vascularizatia locala, pregatind uterul pentru buna implantare a embrionului.”, spune Suzana Pretorian, medic specialist in balneologie in cadrul unui SPA din Sovata.

„Prin continutul ridicat de hormoni naturali estrogen si progesteron-like, apa si namolul sapropelic stimuleaza functia ovarelor si a hipofizei (dirijorul orchestrei hormonale), in paralel cu acordarea fina a functiei hipotalamusului (dirijorul retelei neuro-psiho-imuno-endocrine a organismului)”, adauga specialistul.

Climatul sedativ al statiunii Sovata are efect intens relaxant in infertilitatea de cauza psihogena sau stresul cronic supraadaugat altor cauze.  Aceste efecte pluristructurale, sincrone, de finete, inseamna in esenta: intinerirea si repunerea in forma a sistemului reproducator si a intregului organism.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-09Parerea ta...

ANONIM
09 Ian 2019

CE NOUTATE, ziaristii p ..lii
ANONIM
10 Ian 2019

SIMPLU . LE BAGA UN SACULET CU NAMOL IN MIJ . LE EXCITA . METODA ERA DIN VREMEA LUI MARIA TEREZA SAU CEAUSESCU . ADICA - HAI LA SOVATA - SA IL VEZI PE TATA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray