2019-08-23 08:07

Nucile, efect MIRACULOS pentru sănătate

 |  15:09
Nucile, efect MIRACULOS pentru sănătate

In doar patru ore se simte efectul incredibil a cinci nuci. Consumul regulat de nuci poate preveni mai multe tipuri de boli, dar cel mai important avantaj este că se diminuează riscul apariției afecțiunilor cardiace coronariene. Nucile sunt bogate în fitonutrienți și sunt o sursă excelentă de seleniu, fosfor, magneziu, zinc, fier și calciu.

Dr. Penny Kris Etherton de la Universitatea din Pennsylvania susține că: “Mâncând o mână de nuci sau consumând puțin ulei de nucă patru zile pe săptămână poți reduce semnificativ riscul de boli de inimă”. În urma unui studiu s-a demonstrat că la persoanele care au consumat zilnic ulei de nucă, a avut loc o îmbunătățire semnificativă a sănătății vaselor de sânge, fapt ce stimulează o funcționare adecvată a inimii și reduce riscul de boli cardiace.

E de ajuns să se consume 51 de grame de ulei de nucă pentru a avea rezultate în doar 4 ore, în ceea ce privește elasticitatea arterelor și implicit îmbunătățirea fluxului de sânge din organism, ce reduc șansele de rigidizare a arterelor.

Încă din 1931 cercetătorii au descoperit că nucile sunt o sursă importantă de vitamina C. Uleiul de nucă este bogat în acizii grași omega 3, vitaminele B1, B2, B3, vitamina E și niacina, conform Antena Stars. Uleiul de nucă este o sursă extrem de bogată de antioxidanți și acid elagic, citeaza exquis.ro. Antioxidanții joacă un rol în eliminarea toxinelor și a diverselor substanțe nocive din organism, iar acidul elagic împiedică multiplicarea și dezvoltarea celulelor canceroase. Uleiul de nucă este o sursă bogată de cupru și mangan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray