2020-02-18 11:20

Păr fin și fără volum, care se rupe? CAUZE posibile și soluții la îndemână

 |  15:53
Păr fin și fără volum, care se rupe? CAUZE posibile și soluții la îndemână

Un păr fin rămâne un păr fin. Un păr care se rupe ușor, care e vulnerabil și fără volum. Tu știi ce tip de păr ai? Cât de mult îți cade? Cât de subțiri îți sunt firele? Ei bine, află că peste 50% dintre oamenii care trec pragul unui salon de coafură se confruntă cu aceleași probleme ca și tine.

E important să știi că felul în care îți arată părul și, mai ales, volumul lui pot să fie infuențate de mai mulți factori: ruperea firelor, diametrul acestora sau căderea lor. Pe lângă factorii interni ce duc la degradarea cuticulei există și factori externi.

Factorii externi ce cauzează ruperea părului

Periatul agresiv. Un păr lipsit de hidratare este mai sensibil. Odată periat cu ustensile necorespunzatoare, el este pus în pericol. Părul ud neprotejat cu produse speciale de styling și îngrijire este  un păr  compromis. Un păr a cărui stare de sănatate este periclitată.

Cum faci ca să ai un păr sănătos și fără fire rupte?

Elimină excesul de apă din păr după ce te speli Zvântă-ți părul cu un prosop Folosește uscătorul de păr pe o treaptă medie sau pe treaptă de aer rece. Descurcă-ți vârfurile după ce ai aplicat un ulei de păr. Eviți astfel ruperea mecanica a parului. Optează pentru elastice de păr de calitate, care să nu îți tensioneze prea tare coada. Nu uita de masajul zilnic al scalpului. Sunt de ajuns 3 minute ca să îți intensifici circulația sângelui în zonă. Introdu în rutina de îngrijire balsam pentru a asigura o hidratare optimă a firului de păr. Dacă ai un păr lung, strânge-l ușor înainte de culcare. 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine