2020-06-01 16:04

PREMIUL pentru cel mai prost discurs din istoria galei OSCAR merge la...

 |  23:14
PREMIUL pentru cel mai prost discurs din istoria galei OSCAR merge la...

Câştigătorii premiului pentru „Cel mai bun machiaj” în cadrul celei de-a 91-a ediţie a galei Oscar au ţinut un discurs care nu a fost tocmai pe placul tuturor, după cum au reacţionat utilizatorii reţelelor de social media, relatează dailymail.co.uk.

Telespectatorii au remarcat imediat pe reţeaua de socializare Twitter cât de haotic a fost discursul câştigătorilor de la pelicula „Vice”. Greg Cannom, Kate Biscoe şi Patricia Dehaney păreau în al nouălea cer în timp ce se urcau pe scenă pentru a le fi înmânată celebra statuetă.

Cu toate acestea, problemele au început la scurt timp după ce aceştia şi-au început discursul. După ce le-au mulţumit colaboratorilor, cei trei au început să se întrerupă unul pe celălalt.

Kate Biscoe ţinea în mână o hârtie cu discursul scris, dintre care trei propoziţii ar fi trebuit să fie citite alternativ de cei trei, dar se pare că aceştia nu s-au obosit să decidă cui îi revine fiecare frază.

Orchestra prezentă în sală a început să cânte pentru a le semnala câştigărilor că li se scurge timpul, dar lucrurile nu au decurs cum trebuie, pentru că cei trei şi-au continuat discursul dezastruous.

David Ehrlich, critic de film pentru Indiewire, a scris o recenzie extrem de proastă pentru filmul „Vice”, lungmetrajul povestind despre evoluţia lui Dick Cheney în timpul preşedinţiei lui George W. Bush.

„Să fiu sincer, dacă acest discurs ar fi fost mai prost, ar fi meritat o secvenţă în Vice”, a scris Ehrlich pe Twitter, potrivit Mediafax.

Discursul haotic le-a reamintit multora despre ororile prin care au trecut în anii de liceu. „90% din prezentările de grup din liceu”, a comentat un utilizator pe Twitter, în timp ce alt comentariu a spus „eu cu prietenii mei în timpul unei prezentări de grup”.

În plus, multe dintre comentariile de pe Twitter au fost de acord că cei trei ar trebui să câştige premiul pentru „cel mai prost discurs din istoria galei Oscar”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine