2020-08-05 01:15

Prima pisică care va avea statuie de ceară

 |  19:36
Prima pisică care va avea statuie de ceară

Deja celebră pe Internet şi “autoare” a două cărţi, Grumpy Cat va deveni prima felină care va avea o statuie din ceară într-un muzeu din reţeaua Madame Tussauds.

Însăşi pisica morocănoasă, Grumpy Cat, a dat această veste fanilor săi pe contul său oficial de Twitter: "Voi avea o statuie din ceară care îmi este dedicată? Aşa arată faţa mea încântată de această veste", se spune în mesajul amuzant şi autoironic care însoţeşte o fotografie a celebrei pisici morocănoase.

O statuie din ceară a celebrei pisici, realizată sub forma unui dispozitiv mecatronic, capabil să efectueze cinci tipuri de mişcări, va fi prezentată în premieră mondială la muzeul Madame Tussauds din oraşul american San Francisco, la sfârşitul acestui an.

Grumpy Cat, pisica în vârstă de trei ani, al cărei nume "real" este Tardar Sauce, a devenit o veritabilă senzaţie pe internet în 2012, iar popularitatea ei a crescut în mod constant atât în presa tradiţională, cât şi în spaţiul online. Motivul pentru care Grumpy Cat afişează o expresie morocănoasă în permanenţă este o maladie din cauza căreia nu creşte şi o ocluzie dentară inversă, mandibula fiind mai lungă decât maxilarul superior, ceea ce îi dă animalului o expresie permanentă de nemulţumire.

Anul 2014 a fost unul foarte aglomerat pentru Grumpy Cat, ea a lansat deja două cărţi,  "The Grumpy Guide to Life", a fost recompensată cu Lifetime Achievement Award de brandul Friskies, a apărut într-un episod din serialul pentru copii "Sesame Street", a fost invitată în numeroase show-uri de televiziune, inclusiv în emisiunea "American Idol" şi va fi protagonista filmului de comedie "Grumpy Cat's Worst Christmas Ever", produs de postul de televiziune Lifetime.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz