2019-08-20 17:46

PRP întinerește pielea, tratează acneea și alopecia. Ce presupune TERAPIA CU PLASMĂ

 |  11:52
PRP întinerește pielea, tratează acneea și alopecia. Ce presupune TERAPIA CU PLASMĂ

Lupta cu ridurile este principalul obiect de studiu al dermatologilor din lumea intreaga, iar armele aduse in aceasta lupta apriga dusa de femeile trecute de 30 de ani se modernizeaza pe an ce trece. Aspectul tanar al pielii presupune o ingrijire adecvata intinsa pe durata anilor si nu o perioada fixa care sa-si permita pauze. Alimentatia, miscarea, hidratarea, odihna, cosmeticele de buna calitate, tratamentele indicate de dermatolog, toate sunt "ingredientele" care conduc spre o piele frumoasa, lipsita de riduri, cicatrici sau acnee.

"Terapia PRP prespune extragerea plasmei din sange, cu ajutorul unui aparat special si este recomandată pentru tratarea acneei, cicatricilor, alopeciei, fiind de asemenea foarte eficientă pentru întinerirea pielii și reducerea ridurilor. Plasma extrasă din propriul sânge este injectată în derm, cu sau fără anestezie locală, procedeul fiind nedureros. După aceste injectări, are loc stimularea sintezei de colagen și elastină, iar îmbunătățirea texturii și tonusului pielii este vizibilă în aproximativ trei săptămâni”, explica medicul dermatolog Daniela Cățănaș.

Terapia PRP presupune recoltarea de la pacient a unei cantități de sânge într-un recipient special pentru acest tratament. Proba este supusă unui proces complex de centrifugare cu aparatul TriCell, ceea ce asigură separarea plasmei și a trombocitelor de restul elementelor de sânge. Substanța obținută este injectată în derm pentru obținerea unei rejuvenări faciale, reducerea pierderii de volum a feței, tratamentul liniilor fine sau mai profunde și îmbunătățirea texturii pielii.

Terapia necesită aproximativ 3 tratamente repetate la un interval de 2-3 săptămâni, efectul acestora fiind vizbil timp de un an de zile. Pentru întreținere este necesar un tratament pe an. 

Pentru efecte cât mai spectaculoase se recomandă combinarea terapiei PRP cu alte proceduri minim invazive cum ar fi: liftingul cu fire PDO, mezoterapie, injectări cu toxină botulinică sau acid hialuronic sau terapia cu laser.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-10-16Parerea ta...

ANDREI
07 Feb 2019

Pentru acnee se pot folosi si diverse produse naturale care sa ajute la eliminarea cosurilor in intregime.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray