2019-10-16 20:12

Scapă de ASTENIA de primăvară cu ajutorul ULEIURILOR TERAPEUTICE!

 |  21:22
Scapă de ASTENIA de primăvară cu ajutorul ULEIURILOR TERAPEUTICE!

Este adevarat ca schimbarea sezonului aduce zile mai lungi, vreme mai calda si cer mai insorit insa, pentru multi dintre noi, primavara inseamna o stare de oboseala si slabiciune fizica, anxietate si lipsa energiei.

Toate aceste stari si numeroasele ei efecte sunt puse sub umbrela asteniei de primavara. Astenia de primavara, impreuna cu un stil de viata modern si agitat, ne predispune stresului , care are o multime de efecte negative asupra mintii si corpului. De multe ori ne este greu sa il evitam si cu atat mai dificil sa il combatem. Astenia de primavara si stresul au manifestari precum: stari de irascibilitate, oboseala cronica, schimbari bruste de dispozitie, tulburari de somn, probleme de concentrare si memorare si nu numai.

Exista cateva motive pentru care tot mai multi oameni aleg sa isi intareasca sanatatea si sa-si imbunatateasca calitatea vietii folosind uleiurile terapeutice. In primul rand, e important de stiut ca uleiurile terapeutice actioneaza in acelasi timp asupra tuturor planurilor: fizic, psihic, emotional si spiritual.

Efectele uleiurilor esentiale sunt recunoscute inca din antichitate. Probabil, odata cu trecerea anilor, multe dintre cunostintele despre miraculoasele elixire ale sanatatii s-au pierdut din cultura medicinei. Uleiurile terapeutice sunt extrem de concentrate, o picatura de ulei terapeutic avand un efect exponential crescut, fata de alte tratamente create din aceeasi planta.

Un blend de uleiuri terapeutice inseamna un amestec concentrat din uleiuri esentiale extrase din plante diferite, astfel incat poti beneficia de efectul benefic al mai multor plante printr-o singura aplicare. Uleiurile esentiale si combinatiile acestora se pot aplica topic, la incheieturile mainilor, local – atunci cand exista o problema pe piele localizta, sau se pot administra intern, impreuna cu un pahar cu apa sau prin picurarea lor sublingual.

Exista 8 tipuri de uleiuri cu efect terapeutic foarte puternic, care amestecate au efecte miraculoase asupra organismului : de Grau, de Rozmarin, de Portocala, de Salvie, de Aloe Vera, de Masline, de Lavanda si de Limone:

• dureri de cap - 2 picaturi (masaj zona tamplelor)

• dureri reumatice - 3/10 picaturi (masaj zona dureroasa)

• revigorarea picioarelor - 10/15 picaturi (in 3 litri de apa)

• relaxare - 25/30 picaturi (in cada)

• improspatarea aerului din casa - 4/5 picaturi (in umidificator sau in vasul special pentru purificare)

• probleme respiratorii - 1/2 picaturi (aplicare externa zona nazala)

Incarca-te cu energie si uita de starile de obseala si lipsa de vitalitate prin beneficiile miraculoase ale naturii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray