2020-01-27 13:45

Secretele unei bătrâneţi fericite. Exerciţiile fizice şi planificarea activităţilor zilnice printre recomandările specialiştilor

 |  12:20
Secretele unei bătrâneţi fericite. Exerciţiile fizice şi planificarea activităţilor zilnice printre recomandările specialiştilor

Un grup de asociaţii din Marea Britanie a realizat un set de 11 sfaturi cu privire la secretele unei bătrâneţi fericite. Printre acestea se numără practicarea de exerciţii fizice, planificarea activităţilor zilnice şi ascultarea pieselor pop lansate de trupele de băieţi.

De asemenea, menţinerea siluetei, renunţarea la fumat şi adoptarea unei diete sănătoase sunt soluţii evidente pentru a atinge o vârstă înaintată, potrivit dailymail.co.uk.

Potrivit sursei citate, oamenii care vor să aibă parte de o bătrâneţe fericită ar trebui să asculte albumele grupului One Direction.

"Ţineţi pasul cu copiii. Lumea se schimbă în jurul nostru. Păstraţi-vă mintea activă şi angajată, de la noile tehnologii şi până la noile atitudini. Asiguraţi-vă că nu rataţi nimic şi folosiţi-vă de orice ocazie pentru a sta de vorbă cu persoanele tinere. Încercaţi să navigaţi pe internet. Ascultaţi piesele trupei One Direction (măcar o dată)", susţin autorii studiului.

Printre celelalte recomandări se numără practicarea de exerciţii fizice, realizarea de economii, plătirea datoriilor, renunţarea la fumat şi adoptarea unei diete sănătoase, în paralel cu reducerea consumului de alcool.

De asemenea, pensionarii sunt îndemnaţi să rămână activi din punct de vedere mintal, prin rezolvarea jocurilor de cuvinte încrucişate, şi să se pregătească pentru provocări neaşteptate, precum apariţia unor probleme de sănătate, moartea unor rude apropiate şi pierderea locului de muncă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine