2020-05-27 09:41

Secretul unui belgian de 95 de ani, care s-a vindecat de COVID-19: "Sistemul imunitar şi moralul ridicat sunt de mare ajutor"

 |  18:58
Secretul unui belgian de 95 de ani, care s-a vindecat de COVID-19: "Sistemul imunitar şi moralul ridicat sunt de mare ajutor"

Un bărbat în vârstă de 95 de ani s-a vindecat în Belgia, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Medicii nu-i mai dadeau nici o sansa, mai ales ca s-a aflat intr-o stare extrem de grava, insa toata lumea a ramas socata cand testul pentru COVID-19 a iesit negativ in cele din urma.

Nasser Miri, iranian de origine, care a copilărit în timpul celui de Al Doilea Război Mondial şi a supravieţuit epidemiei de rujeolă în ţara natală, în tinereţe, e în centrul atenţiei, în aceste zile, în Belgia. COVID-19 e o boală care, în primul rând, pune în pericol vieţile vârstnicilor.

Nasser Miri a fost sportiv în tinereţe, dar s-a internat în stare gravă în luna noiembrie. Bărbatul a depăşit aşteptările, iar acum se simte excelent, fiind deja acasă, potrivit playtech.ro.

Pe data de 19 martie, familia a realizat că bunicul tuşeşte, lucru neobișnuit. După ce a făcut și temperatură, familia l-ainternat pe bărbat, iar medicii i-au făcut testul COVID-19, iar acesta a ieșit pozitiv. Doctorul nu era foarte încrezător în şansele bunicului de supravieţuire. Dar batranul a uimit pe toata lumea cand s-a vindecat.

”Eu cred însă că, în primul rând, sistemul imunitar şi moralul ridicat ajută la vindecare. Bunicul meu are un moral foarte ridicat, e un tip luptător, determinat. Acum, când a fost externat şi se află acasă, bunicul meu are o stare de spirit incredibil de bună. Se simte excelent şi, vă spun sincer, că e mult peste aşteptările noastre! Vorbeşte cu noi, e energic, merge pe picioarele lui şi, de aceea, suntem recunoscători. E un miracol, din punctul nostru de vedere”, a spus nepotul bărbatului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine