2020-05-29 04:36

Și-a întrebat câinii "Cine a FURAT prăjitura?". Reacția lor te va face să râzi în hohote

 |  23:51
Și-a întrebat câinii "Cine a FURAT prăjitura?". Reacția lor te va face să râzi în hohote

Stiindu-se cu musca pe caciula, Harley şi Loa au ascultat rabdatori ca stapana sa-i certe pentru ca au furat prajitura de pe masa, iar cand a venit intrebarea "Cine a furat prajitura?", Harley si-a parat sora fara nici o remuscare. Reactia celor doi caini simpatici a facut-o pe stapana suparata sa rada in hohote, iar ei au ajuns senzatie pe internet. Aproape 7 milioane de oameni s-au amuzat cu Harley si Loa pe YouTube.

"Discutia" dintre Harley, Loa si stapana lor este atat de amuzanta, incat poate fi pastrata pentru zilele negre si folosita pe post de antidepresiv.

Seriozitatea cu care femeia isi intreaba cainii cine a furat prajitura de pe masa, figurile vinovate ale acestora, privirile in pamant si, mai apoi, reactia hotarata a lui Harley de a-i indica stapanei ca Loa este vinovata de disparitia desertului, amuzamentul celei care se chinuia sa-i certe pe hoti, toate sunt ingredientele unui clip amuzant, devenit viral pe internet.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-22

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

NICI STăPâNA NU E
10 Apr 2017

zdravănă la cap! Parcă era la Tribunal! Și dacă au mâncat prăjiturile, CE?! Oricum, ce fețe de milogi aveau :)))) ȘI ce TRĂDĂTOR îi dădea cu laba în cap, arătând cine-i vinovatul.....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine