2019-11-18 01:33

Studiu. Secretul unei căsnicii fericite: Soţii să doarmă dezbrăcaţi

 |  13:42
Studiu. Secretul unei căsnicii fericite: Soţii să doarmă dezbrăcaţi

Cel mai bun mod de a păstra o căsnicie fericită este ca soții să doarmă dezbrăcaţi, arată un sondaj de opinie, preluat de Daily Mail, citat de Agerpres. Astfel, cei care preferă să doarmă goi sunt mai mulțumiți de relațiile lor decât cei care dorm îmbrăcați.

Sondajul a fost realizat pe un total de 1.004 de britanici. 57% dintre cei care dorm dezbrăcaţi au declarat că sunt fericiți de relațiile lor, prin comparație cu 48% dintre cei care dorm în pijamale, 43% dintre cei care dorm în cămăși de noapte și 38% dintre cei care preferă pijamalele-combinezon.

Sondajul realizat pentru Cotton USA va constitui o veste bună pentru mulți britanici, în condițiile în care 4 din 10 dorm dezbrăcaţi. Studiul a relevat faptul că manierele partenerilor noștri în dormitor pot afecta fericirea într-o relație.

Jumătate din cei intervievați au declarat că i-ar deranja dacă partenerul lor ar mânca în pat, 59% au spus că detestă lucrurile murdare lăsate pe podea, iar 23% urăsc ca partenerul să poarte șosete în pat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray