2019-10-20 22:07

Te măriți în 2018? Ce spui despre decoruri și FLORI din HÂRTIE?

 |  14:10
Te măriți în 2018? Ce spui despre decoruri și FLORI din HÂRTIE?

Simona Opriș, paper flower designer, dezvaluie noutatile in ceea ce priveste decorurile, aranjamentele si buchetele cu flori de hartie pentru nuntile din 2018: “Viitoarele mirese stiu exact ce isi doresc. Acum accentul se pune pe decorul te tip „fairytale” al salii, care se poate realiza foarte usor cu florile de hartie, pe photocornere si pe buchetele de mireasa tip statement. Odata cu aparitia decorurilor cu flori de hartie am creat un trend: inchirierea aranjamentelor si a decorurilor mari la preturi rezonabile. Sunt spectaculoase si rezistente, versatile si in plus, au un pret accesibil.”

Cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu, Simona propune pentru o nunta perfecta aranjamente si decoruri complementare tematicii si locatiei de nunta care pot fi usor de realizat cu flori de hartie indiferent de amploarea dorita.

           „Aranjamentele florale pentru mese sa fie inalte pentru ca nu impiedica invitatii sa se vada intre ei cand stau la masa, iar culorile depind de sala si tematica. Un aranjament alb, cu flori de hartie combinate cu accesorii discrete este alegerea perfecta pentru o nunta eleganta. Pentru o tema Garden Party se va alege desigur o paleta alb-verde sau pastel–verde iar tipurile de hartie pe care le folosim sunt foarte generoase in nuante. Pentru o tematica romantica recomand o paleta roz-ivory-lila, pentru flori precum trandafirii, bujorii, anemonele, hortensiile. Avantajul cand alegi un décor cu flori de hartie este ca poti crea combinatii de flori inedite, chiar daca acestea nu se regasesc in natura”, adauga Simona Opris.

           Simona recomanda pentru buchetele de mireasa, flori de hartie in culori pastelate si pe nuante de alb-verde. „Pentru buchetele de mireasa raman in trend florile de hartie in culori pastelate si buchetele sunt asimetrice, curgatoare, impunatoare. Pentru miresele indraznete recomand culoarea declarata de Pantone culoarea anului Ultravioletul. Noi ne dorim sa avem si mirese curajoase sa putem folosi stocul de hartie colorata in diverse nuante derivate de la aceasta culoare misterioasa si puternica. Revenirea la natura continua sa ramana in trend si anul acesta. Putem folosi atat in buchete cat si in decorul salii elemente din natura: crengi, copaci, lemn, metal, plante bumbac, stuf, iarba.”, detaliaza Simona.

         


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-15

Mai multe imagini:
Te măriți în 2018? Ce spui despre decoruri și FLORI din HÂRTIE?
zoom
Parerea ta...

ANONIM
15 Feb 2018

"Fairytale " iti dai seama Niste amarate flori moarte de hartie si se face cu mare sofisticare in exprimare( Pretioasele ridicole)
ANONIM
15 Feb 2018

AVEM MULTA HARTIE CUMPARATA la un chilipir de pret si vrem sa va prostim cu invalmaseala de cuvinteneintelese ca asa e chic
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray