2020-07-03 23:36

Tendinţe 2015. Cum să-ţi vopseşti părul în toamna asta

 |  12:01
Tendinţe 2015. Cum să-ţi vopseşti părul în toamna asta

Toamna se numără bobocii, dar apar şi tendinţe noi în colorarea părului. Nu doar vestimentaţia şi temperaturile suferă schimbări odată cu trecerea de la un anotimp la altul, ci şi coafurile. În sezonul estival au dominat blondurile foarte deschise, argintii chiar, iar la mare căutare au fost accentele pop-art precum verde, albastru, mov sau galben. Hairstyliştii susţin că nebuniile de peste vară vor fi domolite în această toamnă de nuanţe calde, naturale, precum arămiu, şaten deschis, blond-miere.

Arămiul

Roşcatul rămâne în tendinţe şi în această toamnă, regula de bază fiind aceea că este recomandat unei personalităţi puternice, unei femei sigure pe ea, îndrăzneţe, cu un sex-appeal afişat, care nu trece neobservată pe stradă. „În această toamnă, arămiul va reveni în forţă, iar aici mă refer la variaţiuni de la un arămiu deschis (irlandez) până la un brun-roşcat”, spune hairstylistul Cristi Pascu.

Maroul glace

Nici negru, nici şaten. Acesta este maroul glace, cu menţiunea că în toamna lui 2015 primeşte uşoare accente cenuşii. Specialiştii susţin că maroul glace este o nuanţă cerută frecvent în ultimii ani şi de fiecare dată toamna. Este un maro rece care are reflexe de nisip ud şi care pare a nu se demoda prea curând, întocmai ca „micuţa rochie neagră”: simplă, dar mereu la modă şi potrivită oricui.

Blondul

Blondurile pierd teren în această toamnă, dar vor suferi câteva schimbări. Dacă pe plajă au mers de minune pletele vopsite în tonuri de blond foarte deschis şi chiar argintiu, din septembrie se schimbă acest lucru. Blondurile capătă accente naturale, la modă fiind nuanţele de miere, cât mai naturale şi delicate.

Satenul natural

„O altă tendinţa a toamnei este şatenul natural, pe care din ce în ce mai multă lume şi-l doreşte. Se poartă şatenul mai rece, acea nuanţă pe care doar copiii o au şi pe care multe companii se chinuie să o inventeze şi să o livreze cât mai uşor către client. Este o culoare greu de obţinut, iar când o clientă spune unui stilist că vrea să aibă părul întocmai ca al copilului ei, atunci urmează o probă de foc în materie de colorimetrie. Deşi este o culoare foarte simplă, această simplitate dă mult de furcă stiliştilor pentru a realiza o nuanţă 100% naturală”, menţionează hairstylistul. (G.D.)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz