2020-06-02 05:55

Teoria CONSPIRAȚIEI: legătură dintre tehnologia 5G și coronavirus

 |  23:07
Teoria CONSPIRAȚIEI: legătură dintre tehnologia 5G și coronavirus

Pugilistul Amir Khan, deținătorul titlului internaţional WBC de categorie semimijlocie, consideră că pandemia de coronavirus nu se petrece din cauze naturale, ci că virusul a fost creat pentru a ţine oamenii închişi în casă cât timp sunt testate reţelele 5G

Amir Khan consideră că virusul COVID-19 a fost creat pentru a ţine oamenii închişi în case în timp ce sunt testate reţelele 5G.

Boxerul merge mai departe şi spune că, în anul 2003, a fost virusul SARS şi a fost dezvoltată tehnologie 3G, în 2009, a fost gripa porcină şi a fost implementat 4G-ul, iar, acum, coronavirusul, potrivit Mediafax.

„Nu cred că vine din China. Cred că asta este o minciună. Oamenii spun că ei au mâncat lilieci şi şerpi şi a luat naştere virusul. Ce prostie e asta? Credeţi asta? Eu, nu. Este un lucru făcut de om. A fost pus acolo pentru a ne ţine închişi în timp ce ei testează 5G-ul”, a spus Amir Khan.

Pe de alta parte, in Marea Britanie, cel puțin trei turnuri 5G au fost incendiate în doar o săptămână, după cum a detaliat BBC. Totodată, Stephen Powis, directorul NHS (autoritatea medicală din Marea Britanie), a spus că tehnologia 5G e mai utilă ca niciodată, mai ales acum când atât de multă lume stă acasă.

„Sunt absolut furios și scârbit că oamenii au ajuns să facă așa ceva împotriva unei infrastructuri de care avem nevoie în timpul acestei crize”, a declarat Stephen Powis.

De cealaltă parte, companiile telecom se plâng că angajații sunt atacați pe motiv că implementează tehnologia 5G. „Așa ceva nu e acceptabil și are impact direct asupra abilităților noastre ca industrie, să menținem capacitatea rețeleor pentru susținerea oamenilor care acum muncesc de acasă sau a conectivității critice pentru serviciile de urgență.”

Nu există nicio legătură între 5G și virus. Dar chiar și vedetele cred fără probleme în așa ceva.

Recent, chiar și actorul Woody Harrelson a contribuit la amploarea subiectului, distribuind această teorie a conspirației pe contul de Instagram, după cum notează Buzzfeed News.

Ce se întâmplă acum e că oamenii caută răspunsuri despre epidemie în aproape orice, chiar și 5G. În ciuda conspirației, nu există nicio legătură între tehnologia telecom și virus sau răspândirea acestuia, citeaza unimedia.info.

Ce stă la baza oricărei tehnologii wireless, inclusiv pentru 5G, e unda radio. De la Wi-Fi pâna la 5G și raze X, totul e în zona asta. Despre ce se discută cel mai des când vine vorba de 5G e frecvența. Aceasta e măsurată în herzi și reprezintă cantitatea de unde care trec, într-o secundă, printr-un punct. Frecvența e corelată cu lungimea undei – de la 100 mii de kilometri până la 1 picometru (adică foarte puțin). Astfel, dacă lungimea de undă e mai mică, frecvența crește.

Si in Australia exista persoane care sustin aceasta teorie, in ciuda repetatelor mesaje transmise catre populatie sa se informeze din surse oficiale. Una dintre explicatiile oferite la un moment dat de un adept era ca in Africa nu a ajuns coronavirusul pentru ca acolo nu sunt antene 5G. Dar iata ca s-au raportat cazuri si pe acel continent.Si unii romani cred in teorii ale conspiratiei. Pe pagina de Facebook Stop 5G Romania exista o postare cu peste 170 de like-uri care aduce "dovezi" despre modul in care antenele 5G scad imunitatea organismului, devenind astfel mai susceptibil la contractarea bolii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-07Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
08 Apr 2020

nu e deloc 'teoria conspiratiei"....5G este o tehnologie buna ptr IT-video dar tzatza Floarea de la Cuca Macaii nu are nevoie de asa ceva pe telefon.in schimb cei care controleaza tehnologia vor sa profite de toate functiile ascunse ale telefoanelor.Unul dintre aisbergurile care sunt ascunse sub apa este si treaba cu imunitatea,si este 100%reala.La ora asta 5G trebuie blocat pe termen nelimitat pana nu se lamureste complet situatia cu efectele nocive asupra sanatatii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine