2019-08-24 23:59

Tinctura de ardei iute stopează căderea părului

 |  19:27
Tinctura de ardei iute stopează căderea părului

Vândută în magazinele naturiste la un preţ foarte mic, tinctura de ardei iute stopează căderea părului şi totodată, stimulează circulaţia sangvină la nivelul scalpului, încurajând, astfel, îndesirea şi creşterea mai rapidă a părului. Se aplică pe scalp şi se masează uşor, pentru a intra uşor în piele, o dată la două zile sau chiar zilnic atunci când căderea părului este masivă.

Tinctura de ardei este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din fructele plantei Capsicum annuum.

Pentru creşterea eficienţei se poate asocia cu tinctură de mesteacăn şi tinctură de urzică (la o lingură de tinctură de ardei-iute se adaugă 2 linguri de tinctură de mesteacăn şi 2 linguri de tinctură de urzică).Ideal ar fi să torni tinctura de ardei iute într-un recipient tip spray, pentru a facilita aplicarea ei la rădăcina firului de păr. Dacă nu, păstrează ambalajul original, fă cărări pe toată suprafaţa capului şi, cu ajutorul pipetei, toarnă la rădăcină câteva picături de tinctură, apoi masează energic.

Nu trebuie să te sperie nici mirosul lichidului, căci el se estompează în scurtă vreme, nici senzaţia de căldură pe care o vei resimţi la nivelul scalpului, întrucât ardeiul iute stimulează circulaţia sângelui. Nu spăla părul decât după cel puţin 12 ore.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-14Parerea ta...

ADIN
10 Feb 2017

Pentru stoparea caderii parului se poate lua folixin , un produs pe baza de plante care poate sa fie util in acest sens.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

O chestie cu ardei ...Achit, îi spun în șoaptă preferințele anatomo-fiziologice și matroana îmi zice ceva de o gustărică surpriză înainte; din partea firmei. E adevărat, cam mor de foame, dar am venit aici pentru altceva mai important; deci nu-i răspund. Mă direcționează spre vestibulul din dreapta, deschide ușa care dă spre o cameră cu lumină roz difuză și cu iz de Givenchy. O melodie cunoscută îmi răsună în urechi, sigur e Madonna; îmi place, „...dar dacă se poate, puțin mai încet, vă rog”, spun politicos. Se oprește de tot; e și mai bine
22 Sep 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray