2020-08-10 08:02

Ține departe DERMATITA atopică fără medicamente şi bătăi de cap!

 |  16:09
Ține departe DERMATITA atopică  fără medicamente şi bătăi de cap!

Dermatita atopică este o inflamație a pielii şi arată ca o eczemă și reprezintă o afecțiune cronică de lungă durată care afectează pielea și se manifestă la bebeluși. Însă, în egala măsură, poate debuta la orice vârstă.

Ce o declanșează? Praful din casă, acarienii, polenurile sau alimentele alergene. Există soluții? Da, ba chiar mai la îndemână decât crezi. 

 „În dermatitele atopice - mai ales la copii - se obține remisia completă a leziunilor în două săptămâni de tratament cu apă sărăta și nămol extern - de câteva luni până la un an și chiar mai mult cu condiția respectarii unor recomandări elementare de stil de viață sănătos (de exemplu alimentare). Eczemele cronice se pot vindeca în totalitate dacă factorul de întreținere predominant este scăderea imunității și/sau stresul.

Psoriazisul cutanat nu se vindecă, dar se ameliorează net pentru o perioadă de minim 3 luni, prin scăderea inflamației, palidarea eritemului, hidratare intensă și îndepărtarea scuamelor (efectul de gomaj direct al cristalelor de sare din apă sărată și nămol), fără efectele adverse constatate la unele persoane în cazul folosirii unora dintre remediile locale clasice (creme, unguente). Apa sărată și namolul conțin substanțe cu efect bacteriostatic direct.”, ne explică dr baleneolog Suzana Pretorian.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz