2020-07-07 09:16

TRENDUL 2019 în manichiură. Ce NU se mai poartă pe unghii

 |  11:35
TRENDUL 2019 în manichiură. Ce NU se mai poartă pe unghii

Dacă modelul negative-space manicure a fost vedetă ani la rând (mai ales modelele cu vârful transparent sau cu baza transparentă în formă de lună - moon manicure), noul negative-space este acum cu modele geometrice (linii transparente, verticale sau orizontale).

NU se mai poartă unghiile plictisitoare și care nu transmit niciun mesaj. 2019 este anul în care putem combina culori, texturi și modele diferite; putem alege să purtăm un model diferit pe fiecare unghie.

Și, bineînțeles, nu alegeți manichiura fuzzy nails (manichiură cu blaniță) sau bubble nails! Nu au fost și nu vor fi niciodată în trend!

Îndrăzniți să purtați manichiuri statement, dar stylish, ținând cont de cea mai importantă regulă: unghiile și mainile au nevoie de îngrijire specifică pentru a arăta rafinat!

Trendurile în materie de manichiură în 2019 vor mulțumi atât pe cei care adoptă un stil minimalist cât și pe cei care iubesc stilul maximal.

În această vară puteți opta pentru pasteluri în nunațe de roz, tonuri blânde de piersic și purpuriu.

Pentru un look mai sofisticat și mai îndrăzneț, putem combina aceste nunașe pastelate cu accesorii precum ștrasuri, perle, paiete, lanțuri, sau putem cere nail artistului să ne picteze pe unghie forme geometrice, florale sau care imită diverse printuri (textile, animal print etc).

Trendurile din manichiură sunt lansate de echipa de creație împreună cu Morgan și Taylor și transpuse apoi în manichiuri fantastice pe cele mai mari podiumuri ale Săptămțnilor Modei, brandul colaborând cu nume celebre de designeri precum Creatures Of The Wind, Monique Lhuillier, Sally LaPointe, SUNO, Tanya Taylor, Zero + Maria Cornejo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz