2019-10-17 13:48

Tu ai un X in palma? PUTIN si Abraham Lincoln, printre cei alesi. Vezi de ce sunt norocosi!

 |  17:33
Tu ai un X in palma? PUTIN si Abraham Lincoln, printre cei alesi. Vezi de ce sunt norocosi!

Ce ti-e scris, in palma ti-e pus, sustin specialistii care au analizat milioane de palme din lumea intreaga. Se spune ca daca liniile din palma ta formeaza un X, ai de ce sa fii fericit pentru ca te numeri printre cei norocosi. In aceasta gasca aleasa sunt inclusi Vladimir Putin si Abraham Lincoln, personalitati cu destine remarcabile.

Analiza palmelor vine din antichitate, grecii si egiptenii folosind de mii de ani aceasta metoda pentru a precize destinele oamenilor.

Potrivit specialiștilor de la Universitatea STI, din Moscova, în ultimul raport cu titlul „Misterul din spatele X-ului din palmă”, s-a constatat că oamenii cu această particularitate sunt  cei mai remarcabili oameni din lume. Printre cei care au un X in palma sunt Vladimir Putin sau Abraham Lincoln.

Studiul s-a realizat  pe un eșantion de două milioane de oameni, din toată lumea. Potrivit rușilor, subiecții de acest fel au un caracter foarte puternic şi că destinul lor nu trebuie plănuit. Aceşti indivizi nu îşi plănuiesc succesul, ci îl obțin și-l atrag foarte ușor, scrie a1.ro, care citeaza englishrussia.com.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray