2019-10-14 17:04

Uleiul de ricin, pentru unghii rezistente şi sprâncene dese

 |  17:34
Uleiul de ricin, pentru unghii rezistente şi sprâncene dese

Unghii rezistente şi sprâncene dese, păr bogat şi strălucitor, ten catifelat şi riduri estompate. Pentru toate aceste lucruri avem nevoie de ulei de ricin. Originar din India, uleiul de ricin este folosit în întreaga lume şi are şi numeroase beneficii. Mai mult, uleiul de ricin conţine un număr important de antioxidanţi, fiind o sursă importantă de acizi graşi.

- Toate ne dorim un păr sănătos şi strălucitor, o piele catifelată şi unghii mari, rezistente, însă, dintr-un motiv sau altul, lucrurile nu stau aşa cum am vrea, astfel că uleiul de ricin ne poate ajuta în această privinţă, susţine Dana Ciobotar, creator de cosmetice naturale. Substanţele conţinute de acest ulei ajută la îmbunătăţirea calităţii şi la regenerarea părului, scrie csid.ro

Uleiul de ricin poate fi aplicat pur şi simplu pe păr sau în combinaţie cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi gălbenuş de ou. Această mască trebuie ţinută pe păr câteva ore, după care acesta se va spăla în mod normal.

Aplicarea acestui amestec de 2-3 ori pe săptămână, te va ajuta să ai un păr sănătos, bogat, strălucitor şi care va creşte mult mai repede decât în mod obişnuit.

- Uleiul de ricin este foarte util şi pentru îngrijirea pielii. În acest fel, problema cearcănelor poate fi foarte uşor remediată dacă aplici, înainte de culcare, pe suprafaţa acestora, ulei de ricin, pe care îl vei lăsa să acţioneze pe timpul nopţii.

Nu numai că uleiul te ajută la îndepărtarea zonelor negre de sub ochi, dar va contribui la estomparea ridurilor şi la catifelarea tenului. Acesta are rol şi în îngrijirea şi hidratarea pielii corpului.

- Dacă ai unghiile moi, care se rup frecvent, atunci uleiul de ricin este remediul cel mai indicat. Tot ce trebuie să faci este să ungi şi să masezi mâinile şi, implicit, unghiile, cu ulei de ricin în fiecare seară, timp de o lună, după care acoperi mâinile cu o pereche de mănuşi de bumbac pe timpul nopţii.

În dimineaţa următoare spală mâinile cu apă caldă şi, eventual, cu săpun, scrie csid.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray