2020-01-20 11:02

Un tânăr s-a trezit cu degetul RECE. Medicii au descoperit ceva ȘOCANT

 |  19:11
Un tânăr s-a trezit cu degetul RECE. Medicii au descoperit ceva ȘOCANT

O imagine cu raze X a mâinii unui campion la Yo-Yo arată venele şi arterele, dar atrage atenţia lipsa acestora pe degetul arătător, potrivit Live Science.

Imaginea este o angiografie - o tehnică medicală prin care sunt evidenţiate vasele sanguine după ce în sânge a fost injectată o substanţă specială. În acest caz, se vede că sângele nu mai ajunge în degetul arătător al lui David Schulte, un campion la Yo-Yo numit „Dazzling Dave”.

Angiografia a fost făcută în 2005, dar s-a viralizat recent, după ce a fost publicată pe o reţea de socializare.la începutul acelui an, Schulte făcea demonstraţii şi preda lecţii de Yo-Yo când a simţit că îi îngheaţă degetul arătător şi mâna. Arătătorul a început să aibă culori ciudate - roşu, albastru sau purpuriu, citeaza Mediafax.

David Schulte a mers la medic, iar acesta a descoperit că afecţiunea nu era provocată de blocarea unui vas de sânge, ci de constricţia unor vene, cauzată de orele îndelungate de Yo-Yo. Din fericire, problema s-a rezolvat în timp cu tratament pentru subţierea sângelui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray