2020-03-29 04:14

VIDEO. Nu te poți lupta cu un foc legat la ochi: 5 lucruri despre măști și coronavirus

 |  14:07
VIDEO. Nu te poți lupta cu un foc legat la ochi: 5 lucruri despre măști și coronavirus

Experții în sănătate spun că nu te poți baza în totalitate pe măștile de protecție, în fața coronavirusului. Ce recomandări are Organizația Mondială a Sănătății în legătură cu aceste dispozitive?

În acest sens, pe site-ul Radio România Liberă se poate vedea un video util, intitulat “5 lucruri despre măști și coronavirus” -  https://romania.europalibera.org/a/cinci-lucruri-despre-masti-coronavirus/30495680.html

În plus, după cum bine știți, deja Organizația Mondială a Sănătății a publicat o listă cu 10 lucruri legate de protejarea și tratatrea împotriva COVID-19.

Testați! Testați! Testați!

Șeful Organizației Mondiale a Sănătății are un mesaj clar pentru țările în care se extind infecțiile cu COVID-19 și spune despre aceste guverne că nu au luat măsuri, în ciuda numeroaselor avertismente lansate în ultimele trei luni. Mai exact, nu sunt testați suficienți oameni, iar acest lucru permite răspândirea bolii.

„În restul lumii sunt raportate acum mai multe îmbolnăviri decât în China. Am observat de asemenea o înmulțire a măsurilor luate în privința distanțării sociale, dar nu am observat o înmulțire suficient de rapidă a testărilor, izolărilor și anchetelor epidemiologice, care reprezintă ideea principală a răspunsului. Cel mai eficient mod de a preveni infecțiile și de a salva vieți este ruperea lanțului de transmitere, iar pentru a face asta, trebuie să existe testare și izolare. Nu te poți lupta cu un foc legat la ochi. Mesajul nostru pentru toate țările este simplu: Faceți teste! Faceți teste! Faceți teste! Testați fiecare caz suspect”, a spus Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Foto: Spokane Public Radio


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine