2020-05-25 18:03

Vrei să apelezi la liftingul facial? Iată ce trebuie să ştii!

 |  19:31
Vrei să apelezi la liftingul facial? Iată ce trebuie să ştii!

În prezent, tratamentele de rejuvenare facială reprezintă soluţia pentru multe femei care vor să aibă o imagine cât mai aproape de perfecţiune, iar pe primul loc este liftingul facial lichid utilizând acidul hialuronic la care apelează cele mai multe reprezentante ale sexului frumos. Vârsta, dar şi alte elemente cum sunt radiaţiile, alimentaţia nesănătoasă şi alte obiceiuri nocive contribuie la pierderea elasticităţii tegumentare şi la alterarea texturii pielii, rezultatul fiind: riduri neplăcute şi un ten deteriorat.

„Una dintre cele mai inovatoare proceduri de rejuvenare facială este cea 3D care implică tratarea ridurilor faciale cu ajutorul fillerelor de tip acid hialuronic Aliaxin. Metoda inovatoare în materie de frumuseţe, liftingul tridimensional este o procedură foarte uşoară, nu necesită anestezie, durează în jur de 60 de minute şi recuperarea se realizează în maxim 2-3 zile, fiind foarte rapid şi eficient”, afirma dr. Eugen Turcu, medic primar chirgie plastică. Putem trata şi stopa apariţia ridurilor cu ajutorul liftingului facial lichid, care umple golurile apărute la nivelul fetei, elimina imperfecţiunile şi readuce trăsăturile la forma naturală. „În cazul procedurilor de lifting facial lichid, consultul este foarte important, intrcat numai aşa ne putem da seama care sunt liniile pe care trebuie să le umplem, direcţia lor şi cantitatea de lichid adecvată pentru realizarea celor mai bune rezultate”, spune dr. Eugen Turcu.

Rejuvenare facială fără bisturiu

Teama femeilor de bisturiu le împiedica să recurgă la proceduri estetice care le-ar satisface dorinţele şi necesităţile, pentru a avea un look perfect. „Rejuvenarea facială cu ajutorul acidului hialuronic este un concept modern de reîntinerire facială adresat pacientelor care doresc proceduri estetice rapide şi eficiente, fără a se supune unor intervenţii chirurgicale, care pot avea urmări neplăcute. Acest tratament presupune injectarea cu acid hialuronic cu ajutorul unor fillere speciale”, explica medicul.

Evaluarea înainte şi după tratament – reuşită sigură

Înainte de a opta pentru tratamente de rejuvenare facială este necesară o consultaţie amănunţită realizată de medicul estetician. Acesta trebuie să realizeze un dosar al pacietei pentru a verifica starea generală de sănătate şi multe alte elemente care ar putea afecta procedura şi rezultatele. „Evaluarea facială este deosebit de importantă şi aceasta se realizează în timpul consultaţiei. Toate aceste intervenţii estetice nechirurgicale care au ca rezultat rejuvenarea facială se realizează numai după această evaluare şi sunt urmate de o evaluare finală pentru monitorizarea rezultatelor”, spune dr. Eugen Turcu.

Procedura extrarapida şi foarte eficientă

În general, când vorbim despre proceduri medicale şi tratamente de rejuvenare, ne gândim la ore în şir petrecute în cabinetul medical, în care ne este realizat un singur tratament. Medicina estetică a avansat, iar acum procedurile durează mult mai puţin, iar rezultatele sunt surprinzătoare. „Metoda inovatoare în materie de frumuseţe, liftingul cu ajutorul fillerelor de tip acid hialuronic este o procedură foarte uşoară, iar durata să variază între 30 şi 60 de minute, în funcţie de zona de acţionare. De exemplu, în situaţia în care se măresc buzele, tratamentul durează doar 30 de minute”, spune dr. Eugen Turcu.

Recuperare surprinzătoare în doar 3 zile

Tratamentele faciale clasice implicau o recuperare de lungă durată, cu efecte adverse care îşi făceau apariţia de cele mai multe ori, în perioada post-tratament. Tratamentul invotor cu acid hialuronic permite refacerea rapidă a zonei asupra căreia s-a intervenit datorită tehnologiei 3D. „Liftingul facial tridimensional este foarte util pentru ca pacientă îşi reia activităţile obişnuite după cel mult 3 zile de la tratament. Aceste tratamente nu necesită internarea, unele se pot realiza chiar în ambulatoriu”, afirma esteticianul.

Nu toate femeile sunt candidate potrivite

Tratamentele cu acid hialuronic sunt eficiente pentru rezolvarea multor probleme faciale nedorite, însă nu oricine poate opta pentru astfel de soluţii. „Evaluarea pacientei înainte de procedură este esenţială pentru că sunt persoane care nu pot fi supuse unui astfel de tratament. Este vorba despre cele care prezintă infecţii sau inflamaţii, afecţiuni hormonale, boli autoimune sau alergie la acid hialuronic”, spune dr. Eugen Turcu.

Aspirină şi antiinflamatoarele, nocive pentru rejuvenarea facială

Acidul hialuronic folosit este o formulă naturală, asemănătoare cu cel din ţesuturile pielii. Acest tip de liftingul este o metodă noninvazivă, foarte uşoară, care poate fi urmat de efecte negative în cazul în care pacientanu stopează consumul de aspirină şi antiinflamatoare înainte cu cel puţin 7 zile de tratament. Aceste medicamente pot favoriza apariţia efectelor negative după procedură şi pot apărea vânătăi la nivelul fetei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine