2020-07-11 18:45

Vrei să DAI bine pe Zoom sau Skype? Iată ce ai de făcut

 |  17:10
Vrei să DAI  bine pe Zoom sau Skype? Iată ce ai de făcut

Nu mai e un secret faptul că, odată cu măsurile de distanțare socială, tot mai multă lume a fost nevoită să apeleze la aplicații precum Zoom și Skype. BBC sare în ajutor celor care chiar au nevoie frecvent și în scop profesional de așa ceva.

Și oferă, prin intermediul persoanelor care au nevoie des de așa ceva, câteva indicații pentru “a da bine”, subliniind că, din cauza neatenției, camera video poate schimba drastic felul în care arătăm. Așadar, iată o listă cu cele mai bune metode de a arăta cum trebuie, într-o conferință video.

În primul rând, fața trebuie luminată. Lumina naturală care vine din față este cea mai bună metodă de a arăta cât mai bine. Atunci când avem lumină naturală pe față, ochii sunt evidențiați și pielea este luminată cum trebuie. Pentru a realiza acest lucru, computerul sau telefonul trebuie puse în fața unei ferestre. Asigurați-vă că lumina vă prinde din față, nu din spate sau dintr-o parte.

Igiena personală nu trebuie uitată, stând în casă

De asemenea, trebuie evitate unghiurile joase. Unghiurile joase sunt, în general, evitate în filmările de acest gen: țineți camera la nivelul ochilor sau mai sus decât atât. „Trebuie să vă asigurați că sunteți filmat de mai sus puțin pentru a evita efectul de gușă dublă sau pentru a nu vă arăta conținutul nărilor", a spus pentru BBC antreprenorul online și YouTuber-ul Sunny Lenarduzzi,

Apoi, aveți grijă de piele! În situația în care suntem mereu prezenți în conferințe video, îngrijirea pielii este mult mai importantă, fiindcă coșurile, semnele și celelalte „obiceiuri rele arată de zece ori mai repede" într-o filmare. Pe lângă detaliile de pe față care sar în ochi, pielea uleioasă se observă foarte ușor în filmare. Așadar, asigurați-vă că vă ocupați de igiena personală chiar și în timpul restricțiilor de ieșire din casă.

Este important să nu folosiți baia pentru a-i apela pe ceilalți

Pregătirile sunt importante. Nimeni nu vrea să intre într-un apel, să se vadă și apoi să se verifice ca într-o oglindă, să verifice lumina și să își aranjeze părul. Așadar, este cel mai bine să vă pregătiți dinaintea unui apel. Chiar dacă domiciliile nu au obligația de a arăta ca un birou profesional, este important să nu folosiți baia pentru a-i apela pe ceilalți. Persoanele care folosesc Zoom și Skype zilnic recomandă ca fundalul din spatele dumneavoastră să fie cât mai simplu și cât mai puțin încărcat, de exemplu un perete alb.

După cum se vede sunt indicații simple și teoretic ușor de urmat pentru reușita unor video conferințe, de exemplu.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz