2019-12-11 04:28

14 migranţi, prinşi de poliţiştii de la Moraviţa şi Lunga când încercau să intre ilegal în România

 |  10:58
14 migranţi, prinşi de poliţiştii de la Moraviţa şi Lunga când încercau să intre ilegal în România

Poliţia de Frontieră Timişoara a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că 14 migranţi, printre care o femeie şi patru copii, au fost prinşi de poliţiştii de la Moraviţa şi Lunga, în timp ce încercau să intre ilegal în România din Serbia.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au observat în jurul orei 00.45 cu ajutorul sistemului de supraveghere un grup de persoane care se deplasa pe jos dinspre Serbia spre România.

Adulţii le-a spus oamenilor legii că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Şi poliţiştii de frontieră de la Lunga au depistat, vineri noapte, pe direcţia localităţii Nerau, cu sprijinul poliţiştilor de la Teremia Mare, trei bărbaţi din Kosovo.

Aceştia au fost duşi la sediul Poliţiei de Frontieră Lunga, unde s-a stabilit că au trecut frontiera din Serbia.

Cei 14 migranţi sunt cercetaţi pentru că au trecut fraudulos frontiera de stat. De asemenea, poliţiştii de frontieră din judeţul Timiş au anunţat autorităţile sârbe în vederea punerii în aplicare a acordului de readmisie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-08Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray