2020-02-17 11:15

200 de persoane, în Gara regală din Sinaia la ceremonia organizată de Casa regală cu ocazia Zilei Naţionale

 |  11:14
200 de persoane, în Gara regală din Sinaia la ceremonia organizată de Casa regală cu ocazia Zilei Naţionale

Un număr de 200 de persoane au participat, luni dimineaţă, în Gara regală din Sinaia, la o ceremonie organizată de Casa regală a României cu ocazia Zilei Naţionale. La finalul evenimentului, trenul regal a pornit într-o călătorie simbolică spre Bucureşti.

Membrii Familiei Regale, între care principesa Margareta, principele Radu şi principele Nicolae, au participat, alături de primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, şi de reprezentanţi ai administraţiei publice, la o ceremonie în cadrul căreia au fost împărţite steguleţe, s-a intonat imnul naţional şi imnul regal.

De asemenea, oamenii au oferit membrilor familiei regale flori. Trenul regal a plecat ulterior dinspre Sinaia cu destinaţia Ploieşti. De la Ploieşti, trenul regal va merge către Buzău, Râmnicu Sărat, Focşani şi Bucureşti.

Familia Regală a pornit sâmbătă spre Sinaia, într-un drum simbolic cu trenul regal, pentru a marca Ziua Naţională a României.

Trenul regal a fost comandat de Regele Ferdinand I în anul 1926, în Italia. Familia regală a organizat şi anul trecut, de 1 Decembrie, o astfel de călătorie, trenul fiind aşteptat de sute de oameni în gările în care a oprit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine